Filter
Diploma
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Diplome de Top în International Cuisines

O diplomă este acordată de o instituție de învățământ superior pentru masterat într-un domeniu specific de studiu. Programele de diplomă durează de obicei de la un an la doi ani și pot spori potențialul pieței forței de muncă.

Ce este o diplomă în bucătăria internațională? Cursurile se concentrează în mod obișnuit pe bucătăria internațională, începând cu rețete și startere de bază și trecând la preparate complexe din carne, legume, pește și fructe de mare. De asemenea, sunt incluse deserturi pentru a completa un meniu complet. Cursurile avansate pot include informații despre bufete și meniuri de catering, diferite metode de gătit și restricții și înlocuiri alimentare. Unele cursuri oferă, de asemenea, locuri de muncă după finalizare.

Creativitatea, răbdarea și abilitățile de lucru în echipă ajută la menținerea unei bucătării care să funcționeze neted, cu mâncăruri interesante, pentru a ușura palatele unei varietăți de indivizi. În afara bucătăriei, aceste abilități pot ajuta absolvenții cu obiectivele carierei, relațiile interpersonale și relațiile de afaceri.

Indiferent dacă o persoană alege să studieze în străinătate sau pe plan intern, va avea un impact semnificativ asupra costului general. Factorii suplimentari de luat în considerare în timpul programului includ taxele asociate, cerințele suplimentare de curs, cazarea și durata programului. Programele de diplomă oferă măiestrie consecutivă în șase luni până la un an, deși unele permit ca modulele de curs să fie împărțite.

Mulți iau diploma în bucătăria internațională pentru a deveni bucătar sau bucătar. Oportunități suplimentare de angajare includ managerul de servicii alimentare, bucătarul sous, bucătarul de patiserie, omul de știință alimentar, bloggerul alimentar, stilistul de mâncare și bucătarul personal. Pozițiile suplimentare includ brutar, proprietar de restaurant, manager de restaurant, chocolatier, bucătar de patiserie, catering, manager de alimente și băuturi și bucătar executiv, iar unii au continuat să găzduiască spectacole de gătit. Locurile de muncă sunt disponibile într-o varietate de setări, inclusiv hoteluri, restaurante, nave de croazieră, cafenele, corporații, spa-uri, spații medicale, stațiuni și linii de croazieră.

Programele din bucătăria internațională sunt deseori cu normă întreagă pentru durate variate pentru a se potrivi programelor aglomerate și au pregătire practică cu cursuri online potențial disponibile. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

6 Results in International Cuisines

Ferrieres Paris

Studenții au posibilitatea de a înregistra numai primul trimestru si 2 efectua mai târziu, în timp (timp limitat). ... [+]

TIMP DE FORMARE

6 luni de cursuri teoretice și practice împărțite în 2 trimestre - 600h (în afara cursului), inclusiv:

Cursurilor, uniforme, kit cutite, vizite de studiu, conferințe examene 8 săptămâni de stagiu. Posibilitatea de prelungire de până la 6 luni Validarea curriculum-ului se va face după executarea stagiului de 8 săptămâni.

Studenții au posibilitatea de a înregistra numai primul trimestru si 2 efectua mai târziu, în timp (timp limitat).

De formare în limba franceză și traduse în limba engleză consecutiv.

CONȚINUTUL INSTRUIRII

INTRODUCERE ÎN FRANCEZA CUISINE

Termeni și definiții culinare Invata utilizarea de cutite profesionale Rezultatele de tăiere (de exemplu, legume) Pregătirea și punerea în aplicare tehnici clasice de gătit franceză Să învețe și să producă fonduri, sosuri, umplutura si paste Aflați mai multe diferitele metode de gătit ... [-]
Franţa Paris Ferrières-en-Brie
July 2019
La zi
1 semestru
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Dusit culinare School este un joint-venture franco-Thai. Suntem prima scoala din rețeaua globală de școli Le Cordon Bleu, care le oferă un profesionist Tha ... [+]

Le Cordon Bleu Dusit culinare School este un joint-venture franco-Thai. Suntem prima scoala din rețeaua globală de școli Le Cordon Bleu, care le oferă un profesionist Thai curs de gătit. Suntem foarte mândri de această inițiativă.

Acest lucru inovatoare Professional curs Thai Cooking a fost creat de către experți Thai Bucatari și este predat în același fel în care bucătăria franceză este: cu ajutorul - Watch, Învață și metoda Do - în cazul în care elevii observă o demonstrație de gătit Thai de experți bucatarii nostri - urmată de mâini -la practică în bucătăriile noastre practice pentru fiecare rețetă.

Cursul oferă un curriculum cuprinzător profesionist bucătăria thailandeză cu mai mult de 200 de rețete de mâncăruri tradiționale thailandeze, regionale, regale și moderne contemporane - cu ocazional demonstrarea invitat de bine-cunoscute bucătari moderne contemporane bucătăria thailandeză. Programul include, de asemenea instruire în domeniu delicat de fructe și legume sculptură. Clase noastre bucătăria thailandeză includ, de asemenea module introductive de bază în subiecte de management restaurant care este ideal pentru cei care doresc să devină o bucătărie bucătar-șef thailandez sau pentru a deschide un restaurant thailandez din Thailanda sau de peste mări.... [-]

Thailanda Bangkok
April 2019
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Cursuri Le Cordon Bleu Gastronomie oferi studenților cu abilitățile culinare fundamentale cu privire la utilizarea echipamentelor culinare la planificarea și executarea d ... [+]

Cursuri Le Cordon Bleu Gastronomie oferi studenților cu abilitățile culinare fundamentale cu privire la utilizarea echipamentelor culinare la planificarea și executarea de feluri de mâncare elaborate. Ca cursul progresează, tehnici sunt stratificate unele de altele și să devină mai complicate. Demonstrațiile devenit mai orientate spre meniu, care încorporează aspecte de organizare, pregătire, echilibru și sincronizare. Accentul este pus pe predarea tehnicilor prin faimoasele retete Le Cordon Bleu.

Le Cordon Bleu de baza Bucatarie Curs deschide usa la aventurile și tradițiile din bucătăria franceză. Elevii, de asemenea, să învețe cum să folosească și să integreze condimente, ierburi și condimente în rețete lor, care produc o varietate de arome care se completează feluri de mâncare preparate.... [-]

Thailanda Bangkok
April 2019
La zi
Part time
3 - 5 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Le Cordon Bleu Mexico

Grand Diplôme® este programul cel mai cuprinzător de formare culinare și o mai mare recunoaștere care există astăzi. Se compune din Diploma bucătărie (Certificate de bază ... [+]

Grand Diplôme®

Grand Diplôme® este programul cel mai cuprinzător de formare culinare și o mai mare recunoaștere care există astăzi. Se compune din Diploma bucătărie (Certificat de bază, intermediar și avansat) și Diploma in Patiserie (Certified de bază, intermediar și Superior)

Metodologie

Învățătura teoretică și practică a Le Cordon Bleu este cel mai complet, deoarece combină demonstrații de bucătari cu sesiuni practice.

Clase demonstrative sunt predate în camere special amenajate cu oglinzi oblici, monitoare conectate la un sistem de camere video și toate necesare pentru a observa în detaliu activitatea și tehnicile utilizate de către echipa bucătar profesorul.... [-]

Mexic Buenavista Mexicali
Le Cordon Bleu Ottawa

Utilizați placa ca pânză și obțineți cunoștințele, disciplina și înțelegerea abilităților tehnice care vă încurajează creativitatea și talentul natural pentru a înflori. ... [+]

Diplome de Cuisine

Advance prin niveluri de bază, intermediar și superior de bucătărie și să câștige o diplomă care este bine primit în bucătăriile cele mai bune din lume.

Utilizați placa ca pânză și obțineți cunoștințele, disciplina și înțelegerea abilităților tehnice care vă încurajează creativitatea și talentul natural pentru a înflori. Aceste metode pot fi aplicate oricarui stil de bucatarie.

Bucătăria de bază

O introducere cuprinzătoare în bucătăria franceză, care oferă abilități și tehnici clasice de bucătărie - manipularea și îngrijirea cuțitelor, igienă și salubritate, bucăți clasice de cuțit, metode de gătit, pregătire de mâncare, mise-en-place, pregătire pentru palat și terminologie culinară.... [-]

Canada Ottawa
June 2019
La zi
33 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ecole Lenôtre

Formarea de bucătar de gătit a fost creată pentru persoanele care doresc să se antreneze sau să se reinventeze în gătit. Pentru cei care doresc să învețe de la baza la ni ... [+]

ECOLE LENÔT TRAINING CHEF COOKING

Ecole Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi cursuri de vârf pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea " Ecole Lenôtre Chef Ecole Lenôtre " se adresează adulților care sunt pasionați de gătit, indiferent dacă sunt sau nu pe un curs de conversie, și pentru profesioniștii care doresc să-și mărească domeniul de expertiză.

Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :

A avea vârsta de 18 ani sau mai multPentru a avea cunoștințe de bază despre limba în care se predă cursul (nivelul A1)Pentru a putea citi și scrieSă cunoască elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu alimentarPentru a avea cunoștințe de bază despre raționamentul de bază (calcule și logică)STRUCTURA ECOLE LENÔT TRAINING CHEF... [-]
Franţa Plaisir Paris
September 2019
La zi
23 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză