ACADEMICCOURSES

Vezi Studii de Curs în Inginerie minieră în America de Nord 2021

O diplomă este o realizare educațională oferită de către instituții academice și indică faptul că individul a terminat cu succes un set prestabilit de cursuri într-un anumit domeniu de studiu. Programele de diplomă variază în ceea ce privește lungimea, conținutul și prețul.

O punte de legătură între disciplinele științei și tehnologiei, ingineria minieră poate fi văzută ca studiul proceselor utilizate în extracția mineralelor Pământului; prin urmare, inginerii actuali sau viitorii studenți interesați de geologie pot considera studiul ingineriei miniere atât fascinant, cât și potențial lucrativ.

De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a oferi cercetători. Umplut cu o serie de culturi distincte, studenții se pot educa în mod bine-rotunjite.

Vezi Studii de Curs în Inginerie minieră în America de Nord 2021

1 Rezultate din Inginerie minieră, America de Nord Filter

Diplomă în Tehnologia Ingineriei Miniere

Cambrian College
Diploma
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Engleză
Campus

Industria minieră este dinamică și în continuă schimbare, iar programul de tehnicieni din domeniul mineritului Cambrian vă va provoca să explorați de ce și cum funcționează lu ...

Citeste mai mult