ACADEMICCOURSES

Vezi Studii de Curs în Inginerie arhitecturală în Canada 2021

O diplomă este o realizare educațională oferită de către instituții academice și indică faptul că individul a terminat cu succes un set prestabilit de cursuri într-un anumit domeniu de studiu. Programele de diplomă variază în ceea ce privește lungimea, conținutul și prețul.

Studenții interesați de aspectele tehnice de construcție poate lua în considerare studiul de inginerie arhitecturală. Acest tip de program învață de obicei studenților abilitățile necesare pentru a proiecta și de a monitoriza integritatea structurală și diverse alte sisteme interne ale clădirilor.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Diplome de Top în Inginerie arhitecturală în Canada 2021

2 Rezultate din Inginerie arhitecturală, Canada Filter

Diplomă în tehnologii arhitecturale

SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
Diploma
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
11 Ian 2021
Engleză
Campus

Programul Architectural Technologies este conceput pentru a vă oferi abilitățile esențiale, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra în calitate de Tehnolog de arhi ...

Citeste mai mult

Diplomă avansată în tehnologia arhitecturală

Fanshawe College
Diploma
05 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Clădirile viitorului necesită astăzi arhitecți calificați și inspirați. Combinând creativitatea cu lumea reală a construcțiilor, programul de arhitectură Fanshawe vă va prezen ...

Citeste mai mult