ACADEMICCOURSES

Vezi Studii de Curs în Inginerie arhitecturală 2021 în Statele Unite ale Calgary în Canada

O diplomă se referă la documentul oferit studenților care au terminat cu succes un set prestabilit de cursuri legate de un anumic subiect, domeniu sau industrie. Diplomele sunt adesea oferite de către instituții academice după terminarea programului de studiu.

inginerie de arhitectură este un domeniu care se concentrează în principal pe integritatea și siguranța clădirilor structurale. Într-un program pentru acest domeniu, elevii pot afla mai multe despre sistemele electrice, acustică, aspectele mecanice ale arhitecturii, și tehnologii de construcție.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Instituțiile de învățământ superior din acest oraș sunt bine echipate pentru a permite să câștige o diplomă sau grad, care este proiectat pentru a îndeplini nevoile angajatorului. Există diverse publice, și instituțiile aflate în proprietatea privată și una dintre cele cheie din zona este Universitatea din Calgary.

Solicită Informații Studii de Curs în Inginerie arhitecturală în Statele Unite ale Calgary în Canada 2021

1 Rezultate din Inginerie arhitecturală, Calgary Filter

Diplomă în tehnologii arhitecturale

SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
Diploma
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
11 Ian 2021
Engleză
Campus

Programul Architectural Technologies este conceput pentru a vă oferi abilitățile esențiale, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra în calitate de Tehnolog de arhi ...

Citeste mai mult