ACADEMICCOURSES

Vezi Studii de Curs în Inginerie arhitecturală în America de Nord 2021

O diplomă este un document academic oferit de către școli și indică un grad înalt de competență într-un anumit domeniu. În general, diploma poate fi obținută după terminarea cu succes a cursurilor legate de un anumit subiect sau din cadrul unei anumite discipline academice.

inginerie de arhitectură este un domeniu care se concentrează în principal pe integritatea și siguranța clădirilor structurale. Într-un program pentru acest domeniu, elevii pot afla mai multe despre sistemele electrice, acustică, aspectele mecanice ale arhitecturii, și tehnologii de construcție.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Vezi Studii de Curs în Inginerie arhitecturală în America de Nord 2021

2 Rezultate din Inginerie arhitecturală, America de Nord Filter

Diplomă în tehnologii arhitecturale

SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
Diploma
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
11 Ian 2021
Engleză
Campus

Programul Architectural Technologies este conceput pentru a vă oferi abilitățile esențiale, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra în calitate de Tehnolog de arhi ...

Citeste mai mult

Diplomă avansată în tehnologia arhitecturală

Fanshawe College
Diploma
05 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Clădirile viitorului necesită astăzi arhitecți calificați și inspirați. Combinând creativitatea cu lumea reală a construcțiilor, programul de arhitectură Fanshawe vă va prezen ...

Citeste mai mult