$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Studii de Curs în Industria frumuseții în America de Nord 2022

Diplomele sunt de obicei oferite la școli comunitare și tehnice. Programele de diplomă sunt mai scurte decât programele de licență sau cele postliceale, fiind o opțiune ideală pentru cei care doresc să își înceapă cariera rapid.Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, de multe ori cunoscut sub numele de "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pu… Citeste mai mult

Diplomele sunt de obicei oferite la școli comunitare și tehnice. Programele de diplomă sunt mai scurte decât programele de licență sau cele postliceale, fiind o opțiune ideală pentru cei care doresc să își înceapă cariera rapid.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, de multe ori cunoscut sub numele de "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu "Statele ". Se adună, de asemenea, peste 310 de milioane de oameni, care este cea mai mare populatie a treia din lume 's. Acesta include orase dens populate și împrejurimile dezordonat, și zone vaste, nelocuite și natural frumos în același timp.

Vezi Studii de Curs în Industria frumuseții în America de Nord 2022

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
South Louisiana Community College
Lafayette, Statele Unite ale Americii

Pregătiți-vă pentru o carieră ca manager de salon, specialist în îngrijirea pielii sau estetician în programul nostru de cosmetologie.

Pregătiți-vă pentru o carieră ca manager de salon, specialist în îngrijirea pielii sau estetician în programul nostru de cosmetologie. -
Diploma
Engleză
Campus