Program de Diplomă în Design Grafic

Programe de Diplomă de Top în Design Grafic

Design Grafic

Elevii care posedă un talent artistic și competențe informatice ar putea fi interesați să obțină o diplomă în design grafic, unul dintre puținele programe care îmbină principiile artei și designului cu practicile relevante de modelare a computerelor. Specializarea în design grafic permite studenților să urmărească o varietate de opțiuni de carieră.

 

Ce este o diplomă în design grafic? Este un program care oferă studenților abilitățile tehnice și pregătirea necesară pentru a-și începe cariera de succes în domeniul în continuă schimbare de design grafic. Subiectele tipice acoperite de program includ: teoria culorii, tipografia, marketingul, prezentarea și programele de modificare a fotografiilor. Unele cursuri de studiu vor acoperi, de asemenea, practicile de bază de web design și codul HTML. Scopul final al majorității programelor este de a oferi studenților care au creat portofolii puternice și captivante, care se traduc cu ușurință în modele web și tipărite.

 

Unul dintre avantajele înscrierii într-un program de diplomă de design grafic este că studenții sunt capabili să-și dezvolte și să-și perfecționeze abilitățile fără a fi nevoiți să-i mulțumească pe clienții exigenți. Ei au timp să experimenteze și să învețe ce funcționează bine și ce nu. În plus, studenții învață, de asemenea, secrete interioare în lumea designului grafic.

 

Nu există un cost stabilit pentru o diplomă de design grafic. Fiecare instituție plătește diferite taxe și prețuri pentru fiecare program diferit, astfel încât elevii ar trebui să verifice cu universitățile lor potențiale pentru detalii financiare mai bune.

 

Elevii cu o diplomă în design grafic au multe cariere deschise pentru ei. Aceștia pot alege să lucreze ca ilustratori, fie în cadrul industriei de divertisment, fie în cadrul industriei medicale ca ilustratori științifici. De asemenea, aceștia pot lucra ca artiști pentru închiriere, găsirea clienților proprii și desfășurarea unor activități independente. În cele din urmă, o specializare în design grafic permite studenților să lucreze cu companii ca designeri de site și publicitate.

 

Multe universități din întreaga lume oferă o diplomă în design grafic. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Diplomă în design grafic

VCAD Visual College of Art and Design
Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Vancouver

Transformați pasiunea într-o carieră plină de satisfacții și creații. Cu programul de VCAD design grafic de la VCAD , veți construi un set de competențe care să vă completeze talentele artistice, astfel încât să puteți lansa o carieră de succes ca designer grafic. [+]

Esti pasionat de aspectul paginii? Fascinat de ambalajul produsului? Tipografia te face să te lăsăm lăudat? Dacă este așa, transformați pasiunea într-o carieră plină de satisfacții și creații. Cu programul de VCAD design grafic de la VCAD , veți construi un set de competențe care să vă completeze talentele artistice, astfel încât să puteți lansa o carieră de succes ca designer grafic.

În acest program, vă veți concentra pe tehnicile de învățare folosite atât în ​​designul grafic, cât și în cel grafic, inclusiv prin desen, design, teoria culorii și tipografia, precum și software-ul standard utilizat în industrie. Veți învăța să design pentru publicații, ambalare, publicitate, branding corporativ și site-uri Web. Tranziția în domeniul profesional, cu un portofoliu care vă prezintă atât creativitatea și abilitățile impresionante. Oportunități de carieră există într-o gamă largă de domenii, inclusiv firme de design grafic, agenții de marketing și companii de publicitate. Revistele, ziarele, imprimantele profesionale și companiile de dezvoltare web au nevoie, de asemenea, de designeri grafici. Evenimentele promoționale și serviciile de planificare pot, de asemenea, să angajeze designeri grafici.... [-]


Diplomă în tehnologia grafică

Reeves College
Campus Cu normă întreagă 34 săptămâni September 2019 Canada Calgary

Programul Tehnologie de design grafic este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în industria grafică și media digitală. Tehnologiile media digitale, grafice și manipularea imaginii continuă să fie în mare cerere. [+]

Programul Tehnologie de design grafic este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în industria grafică și media digitală. Tehnologiile media digitale, grafice și manipularea imaginii continuă să fie în mare cerere.

Acest program va oferi absolvenți cu abilități în crearea de imagini digitale, editare și ca procesele de producție de conducte cerute de către angajatorii mass-media digitale. Elevii vor fi instruiți într-o varietate de aplicații software standard, printre care: Adobe Creative Cloud - Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver și Premiere Pro.

[-]

Grafic UAL L4 Foundation Graphics

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campus 3 semestre August 2019 Regatul Unit Cambridge

Graphic Design este o metodologie extrem de creativă de organizare a tipografiei și a imaginilor pentru reproducere atât online cât și offline. Există numeroase subculturi în cadrul designului grafic, care duc la o carieră specializată, cum ar fi proiectarea jocurilor, astfel încât să vă învățați fundamentele care facilitează tranziția în aceste zone. Designerii grafici profesioniști se adaptează la proiectarea pentru web, mobil, televiziune și trasee tradiționale de publicare. [+]

Design grafic

Graphic Design este o metodologie extrem de creativă de organizare a tipografiei și a imaginilor pentru reproducere atât online cât și offline. Există numeroase subculturi în cadrul designului grafic, care duc la o carieră specializată, cum ar fi proiectarea jocurilor, astfel încât să vă învățați fundamentele care facilitează tranziția în aceste zone. Designerii grafici profesioniști se adaptează la proiectarea pentru web, mobil, televiziune și trasee tradiționale de publicare.

Exemple de abilități de grafică învățate: Page Design, Fotografie, Publicitate

Ilustrare

Ilustrația se referă la crearea unei imagini, nu doar la desenarea ei, utilizând o serie de tehnici, cum ar fi realizarea de tipăriri, fotografierea și manipularea digitală. Crearea imaginii este necesară pentru reproducerea TV și a web-ului și, cu abilități de ilustrare, puteți găsi o carieră în animație.... [-]


Graphic Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit Cardiff

[+]

Calificări:

Subiecte studiate includ:

ANIMATIE Logo / Branding design

Cerințe de intrare:

[-]

Diplomă în design grafic

CDI College
Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Edmonton Winnipeg Toronto + 1 mai mult

Cu programul de diplomă de design grafic de la CDI College , veți construi un set de competențe care să vă completeze talentele artistice, astfel încât să puteți lansa o carieră de succes ca designer grafic. [+]

Esti pasionat de aspectul paginii? Fascinat de ambalajul produsului? Tipografia te face să te lăsăm lăudat? Dacă este așa, transformați pasiunea într-o carieră plină de satisfacții și creații.

Cu programul de diplomă de design grafic de la CDI College , veți construi un set de competențe care să vă completeze talentele artistice, astfel încât să puteți lansa o carieră de succes ca designer grafic.

În acest program, vă veți concentra pe tehnicile de învățare folosite atât în ​​designul grafic, cât și în cel grafic, inclusiv prin desen, design, teoria culorii și tipografia, precum și software-ul standard utilizat în industrie. Veți învăța să design pentru publicații, ambalare, publicitate, branding corporativ și site-uri Web.... [-]


Diplomă în Design Grafic și Multimedia

Sunway University
Campus Cu normă întreagă 27 luni January 2019 Malaysia Shah Alam

Elevii vor învăța despre diferite aspecte și tehnici de grafică, inclusiv aplicația sa de design, ambalare, identitate corporativă, design publicație, grafică de mediu, design publicitar și grafică digitală. Dezvoltarea abilităților fundamentale prin desen și principii de proiectare va fi accentul principal al învățării în Anul I, cu includerea tipografiei și graficii computerizate. În anul următor, programa se va baza pe soluții creative de design conceptuale în ambalare, publicație, identitate corporativă și alte domenii. Ultimul an include practica într-un mediu de lucru real în cadrul agențiilor de publicitate și al casei de design. [+]

Elevii vor învăța despre diferite aspecte și tehnici de grafică, inclusiv aplicația sa de design, ambalare, identitate corporativă, design publicație, grafică de mediu, design publicitar și grafică digitală. Dezvoltarea abilităților fundamentale prin desen și principii de proiectare va fi accentul principal al învățării în Anul I, cu includerea tipografiei și graficii computerizate. În anul următor, programa se va baza pe soluții creative de design conceptuale în ambalare, publicație, identitate corporativă și alte domenii. Ultimul an include practica într-un mediu de lucru real în cadrul agențiilor de publicitate și al casei de design.

CONSUMUL

Ianuarie, martie... [-]


Reclamă

Canada International Royal Arts College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Vancouver

Rezultatul învățării din programul "Design publicitar și grafic" (AGD) este acela de a permite studenților să elaboreze în mod eficient și creativ logo-uri, anunțuri, imagini, conținut digital și site-uri web - toate având în același timp o strategie de comunicare vizuală. [+]

Exprimați-vă creativitatea

Rezultatul învățării din programul " Design publicitar și grafic" (AGD) este acela de a permite studenților să elaboreze în mod eficient și creativ logo-uri, anunțuri, imagini, conținut digital și site-uri web - toate având în același timp o strategie de comunicare vizuală .

În calitate de student, veți învăța conceptele și tehnicile legate de desenul de bază, tipografia, teoriile de culoare și comunicațiile vizuale. Prin intermediul unor proiecte de studio care reflectă tendințele tehnologice actuale, elevii se bucură de experiență în aplicarea teoriilor și principiilor de proiectare, software-ului de design grafic, publicității, documentației și fotografiei, ambalării și branding-ului comercial.... [-]


Diplomă națională: grafică web design

South African Business & Technology Institute
Campus Cu normă întreagă 2 semestre February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Studentul este pregătit pentru domeniul de proiectare; un câmp care se rotește în fiecare zi, deoarece este influențat de felul în care percepem culorile, fotografiile, fonturile și ilustrațiile. Cu avansarea tehnologiei și marketingul, luând o nouă formă, domeniul oferă un student cu o gamă largă de oportunități. [+]

Studentul este pregătit pentru domeniul de proiectare; un câmp care se rotește în fiecare zi, deoarece este influențat de felul în care percepem culorile, fotografiile, fonturile și ilustrațiile. Cu avansarea tehnologiei și marketingul, luând o nouă formă, domeniul oferă un student cu o gamă largă de oportunități.

Cursul de cursSemestrul 01 Perspectivele de carierăDesigner multimediaBrand Identity designerWeb designerCertificare

La finalizarea cu succes a programului, elevul va primi un certificat în Graphic Web Design

Taxe plătibile

* Următoarele taxe se plătesc pentru fiecare nivel și pot crește în termenii politicilor de finanțare SABTI

Taxă de înregistrare R500Depozitați R2800Ritmul [lun - dec] R1300 / pe lună [se plătesc 10 rate pe an universitar]Odată ce ați plătit Taxele R16800 / anCerințe minime de intrareGradul 11 (Standardul 8) sau echivalentulTrebuie să aveți cel puțin 16 aniDetalii bancareBanca: Prima Banca Nationala [FNB]Numele contului: Afacerea din Africa de SudNumăr cont: 62601880455Numele sucursalei: Bank CityCodul Sucursal: 250805 [-]

Diplomă în dezvoltarea grafică și web

Institute of Technology Development of Canada
Campus Cu normă întreagă 96 săptămâni September 2019 Canada Vancouver

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra ca un programator specializat în aplicații grafice și bazate pe web, care necesită utilizarea unor politici, practici, proceduri și instrumente industriale actuale. [+]

Despre

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra ca un programator specializat în aplicații grafice și bazate pe web, care necesită utilizarea unor politici, practici, proceduri și instrumente industriale actuale. Acest program vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice în limbajele de programare standard ale industriei, proiectarea bazelor de date și aplicații, fundamentele programării orientate pe obiecte, C sharp, visual basic, HTML, PHP, JavaScript, web design și Photoshop.

Cerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba englezăOportunități de carieră... [-]

Diploma de design grafic

The Florence Institute of Design International
Campus Cu normă întreagă 1 an Italia Florence

Programul de diplomă este un curs introductiv pentru design grafic. Acesta oferă studenților începător cunoștințe de design grafic, împreună cu informații fundamentale în domeniu. Software-ul cel mai curent este utilizat pentru a ajuta pe elevi să dezvolte proiectele lor la potențialul lor cel mai înalt. Clasele sunt conduse de către profesioniștii care lucrează care predau studenților elementele de bază ale profesiei, cum ar fi teoria culoare, tipografie, și ilustrație. [+]

Prezentare generală

Programul de diplomă este un curs introductiv pentru design grafic. Acesta oferă studenților începător cunoștințe de design grafic, împreună cu informații fundamentale în domeniu. Software-ul cel mai curent este utilizat pentru a ajuta pe elevi să dezvolte proiectele lor la potențialul lor cel mai înalt. Clasele sunt conduse de către profesioniștii care lucrează care predau studenților elementele de bază ale profesiei, cum ar fi teoria culoare, tipografie, și ilustrație.

Cursul este construit pentru a oferi o bază teoretică solidă, împreună cu abilități practice. Proiectele sunt completate în mod individual, cu îndrumarea profesorilor. Acest lucru înseamnă că, până la sfârșitul cursului studenții vor fi dobândit de formare și un portofoliu care le poate ajuta cu găsirea pozițiilor de lucru la nivel de intrare. În clasă prelegeri, critici de birou și prezentări toate asista elevii în producerea de proiecte la nivel de calitate. ... [-]


Diplomă în design grafic și fundație pentru proiectare

LaSalle College Vancouver
Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Vancouver

Elevii din acest program vor avea posibilitatea de a învăța să aplice fundamentele de proiectare, tipografie, ilustrare și procedurile de producție în probleme de comunicare creative și proiecte. În plus, elevii pot învăța cum pentru a satisface nevoile clienților rapid, creativ și economic. [+]

Elevii din acest program vor avea posibilitatea de a învăța să aplice fundamentele de proiectare, tipografie, ilustrare și procedurile de producție în probleme de comunicare creative și proiecte. În plus, elevii pot învăța cum pentru a satisface nevoile clienților rapid, creativ și economic. Instruirea va fi furnizate pentru a oferi studenților posibilitatea de a proiecta cu următoarele instrumente software: Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Flash și Dreamweaver.

Obiective

Graphic Design & Fundația pentru absolvenții de design vor fi dobândit de formare și a dezvoltat portofoliul necesar pentru a interviu pentru pozițiile de entry-level in agentii de publicitate, studiouri de design, edituri, companii de dezvoltare web, departamentele de comunicare corporate, și studiouri de televiziune.... [-]


Diplomă în design grafic și digital

Centre for Arts and Technology
Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Canada Kelowna

Grafica noastră

[+]

Centre for Arts and Technology are un acord de articulare cu Universitatea din Gloucestershire din Anglia. Citiți blogul nostru pentru un interviu cu instructorul de la Universitatea din Gloucestershire Don Parker.

Întotdeauna ai avut un ochi pentru imagini puternice: un album de neuitat ... un poster de film epic ... o emblemă iconică recunoscută din întreaga lume. Ești un vrăjitor creativ și un pahar de computer, care te face să mergi la o persoană când o rudă are nevoie de o invitație la nuntă sau de a ajuta la proiectarea materialelor promoționale pentru noua lor afacere. Acum e momentul. Grafica

Ca absolvent al programului de design grafic și digital, veți ieși cu un portofoliu lustruit care va impresiona agențiile de anunțuri, dezvoltatorii de site-uri web și multe altele. Nu există nicio limită pentru cât de departe poți merge dacă muncești din greu și folosești imaginația ta. Acestea sunt doar câteva dintre carierele în care ați putea intra:... [-]


Diplomă executiv în design grafic & desktop publishing

International Career Institute
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit London

O carieră în Grafică Design & Desktop Publishing poate fi foarte interesanta pentru persoanele cu un ochi pentru proiectare. Ea aduce capacitatea tehnică și priceperea creatoare în prim-plan. Înregistrează-te pentru cursul și completează modulele de mai jos: [+]

Schiță cursului: Ce va acoperi

O carieră în Grafică Design & Desktop Publishing poate fi foarte interesanta pentru persoanele cu un ochi pentru proiectare. Ea aduce capacitatea tehnică și priceperea creatoare în prim-plan. Înregistrează-te pentru cursul și completează modulele de mai jos:

Unități de curs

1 de învățare de bază

Teoria culorii Istoric calculator Grafică Rezoluţie post-scriptum Adâncime biți și dimensiunea fișierului

2 Instrumente și la locul de muncă

Calculatoare Software-ul grafic Formate de fișier Cum se setează un studio Selectarea unor instrumente adecvate

3 Materii prime... [-]


Diplomă în Grafica 3D avansată (Nivelul 7)

Yoobee School of Design
Campus Cu normă întreagă 41 săptămâni April 2019 Noua Zeelandă Auckland Wellington + 1 mai mult

V-ați gândit vreodată cum tot ceea ce vedeți pe ecran este într-adevăr doar o grămadă de zerouri și una? Întorcându-i pe aceștia în ceva frumos și ușor de utilizat, este meseria designerului. Cu acest program veți face primii pași spre a deveni unul, învățând cum să utilizați designul grafic pentru a produce site-uri web, software și interfețe pentru utilizatori. [+]

Prezentare generală

V-ați gândit vreodată cum tot ceea ce vedeți pe ecran este într-adevăr doar o grămadă de zerouri și una? Întorcându-i pe aceștia în ceva frumos și ușor de utilizat, este meseria designerului. Cu acest program veți face primii pași spre a deveni unul, învățând cum să utilizați designul grafic pentru a produce site-uri web, software și interfețe pentru utilizatori.

Diploma în Design digital - Web și grafică vă oferă un gust al tuturor componentelor majore ale designului grafic și dezvoltării web. În plus, îți vei tăia dinții pe niște proiecte grozave care nu numai că îți vor construi abilitățile, dar și că îți vei începe portofoliul.... [-]


Diplomă în Design grafic - CPD

John Academy
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit London

S-a constatat că comunicarea vizuală este mult mai eficientă decât alte forme de comunicare. Este o formă foarte stimulatoare de comunicare, mai ales când este asociată cu culori vii. Designerii de grafică au un loc de muncă similar, unde transmit multe mesaje subtile folosind creativitatea și talentele artistice. Acest curs de Diploma în Design grafic vă va ajuta să înveți tehnici de bază în Adobe Photoshop, Illustration și In-design pentru a vă consolida încrederea și a vă ajuta să începeți călătoria pentru a deveni un profesionist. Acest curs vă va da inițial o înțelegere de fond în ceea ce privește designul grafic, după care veți învăța despre principiile și elementele de design - care sunt considerate blocurile de proiectare grafică. De asemenea, veți descoperi diferiți termeni, sfaturi și taxe de plată utilizate pentru a alege cele mai bune culori. După aceasta, cursul începe să devină interesant pe măsură ce începeți să învățați să utilizați Photoshop, să înțelegeți tipografia, să creați logo-uri folosind ilustrator și, în sfârșit, să descoperiți mai multe despre proiectarea web și tipărirea. Acest curs de nivel de diplomă este pachetul complet și este ideal pentru oricine urmărește o carieră în design grafic. [+]

Cele Mai Bune Studii de Curs în Design Grafic 2019. Pentru cine e cursul?Oricine are interes să afle mai multe despre procesul de design grafic.O carieră în design grafic este deschisă absolvenților oricărei discipline legate de proiectare, de exemplu, design 3D, design de comunicare, fotografie, ilustrație sau artă vizuală, dar o diplomă grafică specifică va fi cea mai utilă.Cerință de intrare:Acest curs este disponibil tuturor elevilor, din toate mediile academice.O bună înțelegere a limbii engleze, a matematicii și a TIC sunt necesare pentru a participa la acest curs.Evaluare:La sfârșitul cursului, vi se va solicita să participați la un test online cu răspunsuri multiple. Testul dvs. va fi evaluat automat și imediat, astfel încât să știți instantaneu dacă ați reușit.Înainte de ședința pentru examenul final, veți avea ocazia să vă testați cunoștințele cu un examen machet.Certificare:După ce ați trecut cu succes testul, veți putea obține un certificat de realizare acreditat. Cu toate acestea, puteți obține un certificat de absolvire a cursului, după absolvirea cursului, fără să fiți înscris pentru test. Certificatele pot fi obținute fie în format tipărit, la costul de 39 £, fie în format PDF, la un cost de 24 de lire sterline.De ce să ne alegeți?Affordable, angajareaTutorial videoclipuri / materiale de la industria de experți de lider;Studiu într-o platformă de învățare on-line prietenoasă și prietenoasă;Sisteme de examinare eficiente pentru evaluarea și rezultatul instant;Regatul UnitAccesați conținutul cursului de pe mobil, tabletă sau desktop de oriunde;Beneficiul aplicării cardului NUS Extra Discount;Suport 24/7 pentru studenți prin e-mail.CURRICULUMUL CURSULUI... [-]