Filter
Diploma
Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Studii de Curs în Cercetare de piață Part time 2019/2020

O diplomă este o realizare educațională oferită de către instituții academice și indică faptul că individul a terminat cu succes un set prestabilit de cursuri într-un anumit domeniu de studiu. Programele de diplomă variază în ceea ce privește lungimea, conținutul și prețul.

Cercetarea de marketing Studii de clienți și consumatori și ceea ce ii determina sa faca decizii de cumpărare, astfel încât companiile pot îmbunătăți utilizarea lor de înțelegere și de marketing.

Solicită Informații Cursurile în Cercetare de piață Part time 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Cercetare de piață

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Obiectivul acestui program este de a obține o viziune strategică și structurată a cercetării de piață cantitative și calitative. Dezvoltarea abilităților analitice și int ... [+]

obiectiv

Obțineți o viziune strategică și structurată a cercetării de piață cantitative și calitative. Dezvoltarea abilităților analitice și interpretarea rezultatelor informațiilor de pe piață, precum și instrumentele necesare pentru a putea identifica obiectivul sau problema unei investigații, fac cea mai potrivită tehnică de proiectare și cercetare pentru o problemă sau o abordare specifică de marketing Aplică rezultatele unei investigații în dezvoltarea corespunzătoare a unei mărci, pe lângă o strategie adecvată de promovare, distribuție și punct de vânzare.

Beneficiile programuluiVeți identifica tehnicile cele mai potrivite pentru cercetarea pieței.Veți cunoaște instrumentele de cercetare ale piețelor cantitative și calitative.Veți dezvolta cunoștințe despre impactul pe care informațiile îl pot avea asupra procesului de luare a deciziilor.Veți cunoaște aplicarea sa în marcă, distribuție și punct de vânzare.Directed to... [-]
Mexic Culiacán
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
112 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză