Filter
Diploma
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Studii de Curs de Top în Arte

O diplomă este obținută printr-o școală specializată sau publică și este de obicei finalizată într-un an sau două. Acest certificat servește ca o alternativă la o diplomă de asociat sau de licență și poate fi util pentru persoanele care știu câmpul de carieră în care doresc să lucreze.

Ce este o diplomă în arte? Programele ca aceasta implică mai întâi stabilirea unei baze solide în elementele de bază ale oricărei forme de artă a planurilor individuale de urmărire, fie că este vorba de design de modă, arte vizuale sau design grafic. În ciuda alegerilor pe care elevii le aleg, probabil că vor obține o varietate de aptitudini, inclusiv știința culorii, perspectiva, compoziția și anatomia. În funcție de ruta, ar putea fi necesară o educație suplimentară pentru o șansă solidă la aterizarea unei cariere.

Elevii care primesc o diplomă în arte se pot aștepta la creșterea nivelului de persistență, precum și la încrederea în propria lor abilitate și muncă. Persoanele fizice pot, de asemenea, să fie mai capabile să ia critici constructive și să le aplice eficient în munca lor, ceea ce este util dacă cineva urmărește arta profesională sau ca hobby.

Cu oportunități de a lucra pentru obținerea unei diplome în domeniul artelor la nivel internațional, se sugerează că persoanele își restrânge școlile de vârf și fac cercetarea potrivită pentru a lua o decizie grijuliu. Costurile pot diferi între programe.

Obținerea unei diplome în arte poate pune elevii la o serie de căi de carieră care includ artistul vizual, designerul de logo-uri, fotograful și animatorul. Elevii pot practica mai multe abilități care implică utilizarea diverselor echipamente, aplicarea de efecte vizuale și colaborarea cu clienții pentru a alege mediul și stilul cel mai potrivit, precum și pentru a produce sculpturi, picturi și / sau desene.

Cu dăruire, o diplomă în arte poate fi o rută reușită. Acest program poate fi urmărit cu fracțiune de normă sau cu normă întreagă, în persoană sau online. Pentru a găsi școala potrivită pentru dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

6 Rezultate din Arte

Florence Classical Arts Academy

Studenții care urmează acest curs de trei ani vor primi o diplomă instituțională privată în domeniul artelor vizuale. Cursul este destinat studenților care doresc să facă ... [+]

Studenții care urmează acest curs de trei ani vor primi o diplomă instituțională privată în domeniul artelor vizuale. Cursul este destinat studenților care doresc să facă o carieră în domeniul artelor vizuale. Cursul oferă o varietate de aptitudini elevilor, inclusiv desen, pictura, compoziție, perspectivă, anatomie, știința culorii și schițarea.

[-]
Italia Florence
Octombrie 2019
Engleză,Rusă
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MADIN USAL

vor fi dezvoltate probleme specifice de reabilitare, elevul va învăța terminologia tehnică adecvată, cu toate acestea, fiind foarte personalizate de predare fiecare elev ... [+]

Date: gratuite și personalizate. Recomandare: 2,5 luni (cincisprezecelea decembrie - 28 februarie). MODE: ONLINE. (Cu posibilitate de tutoriale feței opționale). CREDITE: 15 PRET: 1.125 €.

vor fi dezvoltate probleme specifice de reabilitare, elevul va învăța terminologia tehnică adecvată, cu toate acestea, fiind foarte personalizate de predare fiecare elev marchează propriul nivel.

Credem că un modul specific privind reabilitarea necesară pentru a înțelege de regenerare urbană care aplică pe deplin noile tehnologii pentru îmbunătățirea locuibil, accesibilității pentru mediu sigur, sănătos și accesibil.

cunoaștere Construirea a secolului XX Proceduri în reabilitare arhitecturală Renovarea clădirii secolului al XX-lea reabilitarea energetică Proceduri în restaurare arhitecturală. ... [-]
Spania Salamanca
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
3 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kensington and Chelsea College

Acest curs interesant și provocator de un an, vă va pregăti pentru aplicarea la cursuri de gradul extrem de competitive. Cursul este structurat în trei părți, fiecare clă ... [+]

Oricare ar fi interesele sau ambițiile dumneavoastră, vă oferim o gamă interesantă de cursuri de modă în departamentul nostru dedicat, predate de către profesioniști de moda de specialitate.

legăturile noastre excelente cu studii superioare de modă și textile cursuri în zona de la Londra înseamnă că vă putem ajuta să se pregătească cu succes o aplicație curs de moda.

Mulți dintre studenții noștri au progresat spre învățământul superior, stabilit cu succes întreprinderi mici, sau plecat să lucreze în industria modei. Avem o reputație pentru standardul ridicat de muncă produse, precum și intrarea la cursurile noastre este adesea competitivă.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
35 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Drury University

Acest majoră este potrivit pentru studenții care sunt în căutarea în primul rând o cariera post-BA in fotografie comercială, arte de design sau design grafic. ... [+]

Înainte de a selectarea unui mare artă, studenții ar trebui să se consulte cu consilierul lor și președintele departamentului de istoria artei și art. Toți studenții care decid să majore în artă sau istoria artei ar trebui să aleagă în mod oficial un membru al facultatii de la departamentul de calitate de consilier lor formală și să se consulte cu care membru al facultatii înainte de înmatriculare curs în fiecare semestru.

Acest majoră este potrivit pentru studenții care sunt în căutarea în primul rând o cariera post-BA in fotografie comercială, arte de design sau design grafic. De asemenea, este potrivit pentru studenții care intenționează să urmeze studii postuniversitare în aceste domenii să ia în considerare un al doilea mare în istoria artei sau artele plastice. Este necesar acest mare pentru studenții care doresc să urmeze programul special în comunicarea vizuală.... [-]

Statele Unite ale Americii Springfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Acest curs este fundamental dacă doriți să progresați la universitate pentru a studia Arta ... [+]

Despre

Acest curs este fundamental dacă doriți să progresați la universitate pentru a studia Arta

La ce să te aștepțiPRIMUL TERMEN

După o săptămână de eșantionare a tuturor subiecților opțiali, veți alege trei dintre acești subiecți pentru a studia pe o perioadă de rotație. De asemenea, veți lua în considerare la care universitate doriți să vă adresați și sunteți susținut și consultat de către lectori în timp ce faceți aplicațiile universitare UCAS. La sfârșitul acestui termen veți avea o introducere în domeniul specializat ales de dumneavoastră.

AL DOILEA MANDAT

Veți fi stabilit un număr de proiecte pe care veți lucra în domeniul dvs. de specialitate. În acest timp, veți dezvolta, de asemenea, portofoliul dvs., pregătit pentru interviuri universitare.... [-]

Regatul Unit Cambridge
August 2019
Engleză
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Dacă vrei să-ți urmezi o carieră în Artă ... [+]

Despre

Dacă vrei să-ți urmezi o carieră în Artă

La ce să te aștepțiPRIMUL AN

Primul an vizează punerea bazelor artei și designului, oferindu-vă abilitățile fundamentale de artă fundamentală și dezvoltând abordări și idei creative. Veți dezvolta abilitățile de desen în domenii obligatorii, inclusiv:

Studii vizualeDesenul viețiiStudii contextualeLimba engleza

Începând cu luna septembrie până în martie, veți fi prezentați și proceselor de design creativ 2D și 3D, precum și mediilor bazate pe lentile:

ArtaGraficăTextileFotografieImagine în mișcare

În martie, veți selecta unul dintre aceste subiecte pentru a vă concentra asupra anului pentru un proiect final major.... [-]

Regatul Unit Cambridge
August 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză