Diplomă în Arte Culinare

Cursurile de Top în Arte Culinare

Arte Culinare

Programe de diplomă oferă studenților o șansă de a spori cunoștințele, aptitudinile, abilitățile și, și fă-o într-un interval scurt de timp. Cu o diplomă, absolvenți pot găsi oportunități de carieră interesante în multe domenii diferite.

Doar ceea ce este o diplomă în arte culinare? Aceasta diploma poate fi câștigat în aproximativ unu la doi ani, în funcție de cât de mult timp un student este capabil să aloce la școlarizare lor. De învățare pentru a crea o mare de alimente este doar un pas într-un program de arte culinare. Elevii invata, de asemenea, să stăpânească tehnici de bucătărie, evoluția bucătărie, impactul culturii asupra produselor alimentare, precum și pentru a afișa de conducere și de încredere în bucătărie și nu numai.

Programe de diplomă poate fi foarte benefic pentru absolvenții. Indivizii castiga experienta de cariera din lumea reala, ei îmbunătăți abilitățile lor culinare necesare, și sunt în măsură să crească cunoștințele lor subiect, ceea ce face absolvenți cu diplomă în arte culinare foarte de dorit pentru companiile.

Costul de a câștiga o diplomă în arte culinare pot varia în funcție de cât timp este nevoie pentru a câștiga, precum și ratele de școlarizare specifice fiecărei școli și taxe. Elevii ar trebui să planifice pe interesați contacta orice școală potențiali, în scopul de a primi informații financiare pertinente. Ajutorul financiar poate fi, de asemenea, disponibile pentru a ajuta la compensarea costurilor de a câștiga o diplomă.

Persoanele cu o diplomă în arte culinare pot lucra în orice industrie gastronomice, ca un manager de restaurant, un bucatar profesionist sau executive, ca o firma de catering sau un director de catering, bucatarul sef al o cafenea sau bistro, sau în calitate de director de un distribuitor de alimente . Absolvenții pot continua, de asemenea, o cale mai antreprenoriale și deschide propria lor restaurant.

Multe școli oferă în persoană sau cursuri online, oferindu-vă șansa de a câștiga diploma in arte culinare pe programul.Pentru a începe privind educația astazi, căuta programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Diplomă în managementul culinar

Durham College
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Whitby

Master arta de hrană și aromă în programul nostru de Management culinar. Veți explora mâncare locală, veți experimenta cu bucătăria etnică și contemporană și vă veți dezvolta abilitățile în artele culinare, în timp ce veți învăța abilități de management valoroase care vă vor duce la următoarea carieră. Se acordă o atenție deosebită perioadei de laborator / bucătărie, care încurajează studenții să-și dezvolte tehnicile și produsele, multe dintre ele fiind capabile să le ia acasă și să se bucure. Absolvenții sunt căutați de o gamă largă de angajatori din cauza aptitudinilor lor unice, printre care se numără tăierea artizanală a cărnii, producția de brânză, coacerea, conservarea și conservarea. [+]

Master arta de hrană și aromă în programul nostru de Management culinar. Veți explora mâncare locală, veți experimenta cu bucătăria etnică și contemporană și vă veți dezvolta abilitățile în artele culinare, în timp ce veți învăța abilități de management valoroase care vă vor duce la următoarea carieră. Se acordă o atenție deosebită perioadei de laborator / bucătărie, care încurajează studenții să-și dezvolte tehnicile și produsele, multe dintre ele fiind capabile să le ia acasă și să se bucure. Absolvenții sunt căutați de o gamă largă de angajatori din cauza aptitudinilor lor unice, printre care se numără tăierea artizanală a cărnii, producția de brânză, coacerea, conservarea și conservarea.... [-]


Diplomă de bucătar de patiserie Ecole Lenôtre - 23 de săptămâni

Ecole Lenôtre
Campus Cu normă întreagă 23 săptămâni March 2019 Franţa Plaisir Paris + 1 mai mult

Formarea de bucătar de patiserie a fost creată pentru persoanele care doresc să se antreneze sau să se reinventeze în patiserie, de la baza la cele mai înalte tehnici de patiserie. [+]

ECOLE LENÔT TRAINING PASTRY CHEF

Ecole Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi cursuri de vârf pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea "Patiserie Chef Ecole Lenôtre " se adresează adulților care sunt pasionați de gătit, indiferent dacă se află sau nu pe un curs de conversie, și pentru profesioniștii care doresc să își sporească domeniul de expertiză.

Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :

A avea vârsta de 18 ani sau mai multPentru a avea cunoștințe de bază despre limba în care se predă cursul (nivelul A2)Pentru a putea citi și scrieSă cunoască elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu alimentarPentru a avea cunoștințe de bază despre raționamentul de bază (calcule și logică)STRUCTURA ECOLEI ÎN CADRUL TRAININGULUI PESTRIEI CHEF... [-]

Diplomă în managementul culinar

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk
Campus February 2019 Elveţia Lenk im Simmental

Profesorii de la SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vor ieși din calea lor de a-și angaja studenții și de ai inspira să întrebe și să învețe. Această clasă oferă studenților noștri șansa de a-și aplica abilitățile unice și de a-și extinde orizonturile, învățând ceva nou. Grăbește - există locuri limitate disponibile în această clasă populară! [+]

Cele Mai Bune Diplome în Arte Culinare 2019. Fabrizio Magoni / UnsplashOFERTE DE PROGRAM

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk oferă un program integrat de cursuri de învățare prin explorare, control și auto-reflecție. În fiecare clasă, profesorii noștri pun accentul pe strategiile și procesele implicate în învățare și auto-creștere, creând o oportunitate unică de a pregăti studenții noștri să trăiască vieți grijulii, creativi și împliniri într-o societate în schimbare rapidă. Vă rugăm să consultați ofertele noastre actuale de curs de mai jos.

DIPLOMA ÎN MANAGEMENTUL CULINAR

Profesorii de la SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vor ieși din calea lor de a-și angaja studenții și de ai inspira să întrebe și să învețe. Această clasă oferă studenților noștri șansa de a-și aplica abilitățile unice și de a-și extinde orizonturile, învățând ceva nou. Grăbește - există locuri limitate disponibile în această clasă populară!... [-]


ACF Artă culinară. Chef Educație

SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 semestre July 2019 Rusia Saint Petersburg + 1 mai mult

Certificat de către SWISSAM americană (ACF), școala de artă de afaceri și arte culinare SWISSAM în persoana șefului programului de arte culinare, Josef Fleissner a invitat șefii de clasă mondială să proiecteze cursuri de artă culinară cu adevărat profesionale! Recunoașterea internațională Arte culinare. Chef Education este singurul program culinar din Rusia și CSI, acreditat de Federația Culinară Americană (ACF). [+]

De ce arta culinara ACF?Educatori de clasă mondială

Clasele sunt conduse de o echipă internațională de bucătari de clasă mondială. Josef Fleissner (Austria) este șeful programului de arte culinare.

Recunoaștere internaționalăArte culinare. Chef Education este singurul program culinar din Rusia și CSI, acreditat de Federația Culinară Americană (ACF).ACF este o organizație profesionistă pentru bucătari și bucătari, înființată în 1929 în New York City. Acesta este liderul culinar în oferirea de resurse educaționale, de formare, de ucenicie și de acreditare programatică, menite să sporească creșterea profesională pentru toți bucătarii actuali și viitori și bucătarii de patiserie. În plus, ACF operează cel mai cuprinzător program de certificare pentru bucătari.Diplomă recunoscută pe plan mondial... [-]

Diplomă în Bucătar de Bucătărie Haute

Culinary Institute of Barcelona
Campus Cu jumătate de normă 8 luni May 2019 Spania Barcelona

Obținerea diplomei de bucătar al CIB devine mult mai mult decât o diplomă de bucătar profesionist. Această diplomă garantează că studentul este capabil să inoveze și să creeze, adică să îmbunătățească ceea ce există deja și să facă lucruri pe care nimeni nu le-a făcut înainte. [+]

Obținerea diplomei de bucătar al CIB devine mult mai mult decât o diplomă de bucătar profesionist. Această diplomă garantează că studentul este capabil să inoveze și să creeze, adică să îmbunătățească ceea ce există deja și să facă lucruri pe care nimeni nu le-a făcut înainte. Acest curs este o călătorie prin arta și știința gastronomiei care, opțional, poate fi extinsă cu un modul anterior de inițiere pentru cei care nu au "nici o experiență profesională în gătit.

Odată ce Diploma este finalizată cu succes, elevul poate alege oricare dintre cele șase specialități culinare disponibile pentru a deveni un Chef Specialist sau optează pentru curs pentru a obține Diploma de Diplomă de Executive Chef Postuniversitare.... [-]


Stagiu culinar și ospitalitate

Culinary Institute of Israel
Campus Cu normă întreagă 6 - 12 luni July 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

Acesta este un program personal de dezvoltare a carierei, care combină studiile culinare într-una dintre școlile exclusive de gătit din Israel, susținută de un colegiu vocațional de vârf, cu un stagiu practic la hoteluri mari. [+]

Acesta este un program personal de dezvoltare a carierei, care combină studii de carieră culinară într-o școală exclusivă de gastronomie din Israel, susținută de un colegiu vocațional de vârf, Ort Dan Gourmet , cu un stagiu practic la hoteluri mari.

Tel Aviv este cel mai mare oraș metropolitan din Israel și este renumit pentru evenimentele culturale, viața de noapte vibrantă, plajele cu nisip, prietenia LGBT și desigur o scena culinară uimitoare. În 2018, orașul a fost poreclit Vegană pentru varietatea sa și inovația cu alimentele vegane.

Ort Dan Gourmet

Iată o oportunitate unică pentru tine de a studia în continuare artele culinare concentrându-se asupra bucătăriilor Kosher din Orientul Mijlociu și Orientul Mijlociu și practicând meseria și abilitățile dumneavoastră ca stagiar la marile hoteluri de 5 stele din Tel Aviv. Programul este alcătuit din clase culinare teoretice și practice săptămânale, peste 700 de ore de stagiu la hoteluri, rotație de stații (inclusiv evenimente) și multe altele.... [-]


Chef natural Vegan

The College of Naturopathic Medicine
Campus Cu jumătate de normă 9 - 12 luni August 2019 Regatul Unit London Irlanda Dublin + 2 mai mult

CNM Vegan Natural Chef este un curs de 3 părți care acoperă tot ceea ce trebuie să știți pentru a deveni un bucătar de succes pe bază de plante, de la modul în care funcționează procesul digestiv, la lucrul cu proteine ​​pe bază de plante, la construirea unui Vegan-Chef-Logo v5 (mici) cariera! CNM's Vegan Natural Chef Training constă în 420 de ore de schimbare a vieții în educație. Apoi va trebui să faceți un stagiu de încă 100 de ore. [+]

CNM's Vegan Natural Chef Training

CNM Vegan Natural Chef este un curs de 3 părți care acoperă tot ceea ce trebuie să știți pentru a deveni un bucătar de succes pe bază de plante, de la modul în care funcționează procesul digestiv, de a lucra cu proteine ​​pe bază de plante, de a construi o carieră culinară! CNM's Vegan Natural Chef Training constă în 420 de ore de schimbare a vieții în educație. Apoi va trebui să faceți un stagiu de încă 100 de ore.

CNM-ul Vegan Natural Chef Training a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor crescânde ale unei societăți din ce în ce mai interesate de produsele alimentare pe bază de plante care susțin și promovează sănătatea.... [-]


Diplomă în management culinar (co-op)

Sault College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Sault Ste. Marie

Acesta este un program de educație de cooperare. Studenții sunt obligați să completeze cel puțin un loc de muncă co-op (CWR100), în scopul de a absolvi. [+]

Managementul culinar (2078) 2 ani - 4 Semestre Ontario College Diploma CO-OP

Prezentare generală a programului

Va oferim: statii de lucru individuale pentru fiecare elev înseamnă că nu trebuie să așteptați să ia transformă.

Acesta este un program de educație de cooperare. Studenții sunt obligați să completeze cel puțin un loc de muncă co-op (CWR100), în scopul de a absolvi.

Programul Sault Colegii culinare de Management vă învață tot ce trebuie să știți pentru a dezvolta o cariera ca un bucatar. demonstratii de produse alimentare, munca de laborator și prelegeri oferi un mediu dinamic de învățare. Vei invata despre tehnicile contemporane și clasice, planificare meniu și produse alimentare și de gestionare a băuturilor. Oportunitate pentru învățarea prin experiență are loc în timpul verii plasarea CO-OP plătit, care vă permite să vă perfecționa abilitățile. doi ani Programul nostru de diplomă culinare de Management oferă oportunitatea unică de a înregistra ca ucenic prin intermediul Ministerului de colegii de formare și universități. După finalizarea cu succes a studiilor dumneavoastră, veți avea instrumentele necesare pentru a lucra în cadrul unităților de mese rafinate în întreaga lume.... [-]


Diplôme Grand - bucătărie și diplomă de patiserie

Le Cordon Bleu Paris
Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Franţa Paris

Cursul combină instruire în bucătăria și discipline de patiserie. Nici o altă instituție culinar oferă cât mai multe cursuri practice sub supraveghere bucătar-șef. [+]

Le Grand Diplôme - Gastronomie și Patiserie Calificativ

Le Grand Diplôme® este programul cel mai complet din Educație culinară franceză Oferit de Le Cordon Bleu. Cursul combină instruire în ambele bucătărie și patiserie discipline. Nici o altă instituție culinar oferă cât mai multe cursuri practice sub supraveghere bucătar-șef. Le Cordon Bleu se angajează să ofere studenților, cu o gamă întreagă de Tehnici culinare și de a dezvolta creativitatea lor și de exprimare artistică. Aceste cursuri oferă o oportunitate de a stăpâni Bucătăria franceză și Tehnici de patiserie care pot fi apoi aplicate la alte bucătării ale lumii.

Clasele sunt date în limba franceză și traduse în limba engleză. ... [-]


Grand Diplome

Ozyegin University
Campus 33 săptămâni September 2019 Turcia Orman Sokak

Respectat în întreaga industrie culinară și ospitalitate ca o marcă de excelență, Grand Diplôme® de la Le Cordon Bleu este o calificare influentă, combinând pregătirea clasică atât în ​​bucătăria, cât și în pâșetă. Elevii sunt învățați mai întâi abilitățile culinare fundamentale înainte de a aplica aceste cunoștințe produselor de înaltă calitate și ingredientelor specializate. [+]

Despre

Respectat în întreaga industrie culinară și ospitalitate ca o marcă de excelență, Grand Diplôme® de la Le Cordon Bleu este o calificare influentă, combinând pregătirea clasică atât în ​​bucătăria, cât și în pâșetă. Elevii sunt învățați mai întâi abilitățile culinare fundamentale înainte de a aplica aceste cunoștințe produselor de înaltă calitate și ingredientelor specializate.

Această diplomă se acordă după finalizarea cu succes atât a Diplomei de Bucătărie, cât și a Diplome de Pâtisserie, care poate fi studiată concomitent pe o perioadă de 9 până la 12 luni.

Recunoscută ca o marcă de excelență, Le Cordon Bleu Grand Diplôme este cheia dvs. la ușile lumii culinare.... [-]


Diplôme De Cuisine

Le Cordon Bleu New Zealand
Campus Cu normă întreagă 9 luni January 2019 Noua Zeelandă Wellington

Finalizarea cu succes a certificatelor Basic, Intermediate și Superior culinare are drept rezultat acordarea Diplome de Cuisine. Veți învăța să vă stăpâniți abilitățile necesare pentru a crea bucate de bucătărie excelentă, printr-o combinație de demonstrații, sesiuni practice și lecții de teorie, câștigând cunoștințe de la bucătarii noștri instruiți clasic, care au experiență în poziții de top în bucătăriile celei mai frumoase din lume și în restaurantele Michelin. [+]

Prezentare generală

Finalizarea cu succes a certificatelor Basic, Intermediate și Superior culinare are drept rezultat acordarea Diplome de Cuisine. Veți învăța să vă stăpâniți abilitățile necesare pentru a crea bucate de bucătărie excelentă, printr-o combinație de demonstrații, sesiuni practice și lecții de teorie, câștigând cunoștințe de la bucătarii noștri instruiți clasic, care au experiență în poziții de top în bucătăriile celei mai frumoase din lume și în restaurantele Michelin.

Bucătarii noștri din bucătăria conduc demonstrații pentru a vă arăta cum să producă feluri de mâncare la cel mai înalt standard profesional. Apoi sunteți însărcinat cu replicarea a ceea ce ați fost prezentat într-una din bucătăriile noastre practice dedicate bucătăriei.... [-]


Arte culinare Diplomă

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Campus Cu normă întreagă 8 luni March 2019 Franţa Paris

Lansați-vă cariera culinară cu acest program intensiv de aptitudini introductive, cu un stagiu practic. Acest program de nivel de intrare este conceput pentru aspiranții bucătari. Setările pentru grupuri mici, limitate la 10 participanți, oferă o pregătire personalizată. Această formare permite absolvenților să obțină competențe specifice locurilor de muncă, așteptate la un nivel de bucătar comis. [+]

Lansați-vă cariera culinară

Proiectat special pentru profesioniștii de nivel înalt în domeniul serviciilor alimentare, Diploma de Arte Culinare oferă cele mai înalte standarde așteptate la unitățile de primă clasă. Aflați culinarul de bază

Modulele intensive predau aspecte avansate ale artelor culinare, cu accent pe construirea de competențe.

Setările pentru grupuri mici oferă o pregătire personalizată, interactivă și eficientă. Adaptabilă la persoanele care doresc să-și perfecționeze competențele profesionale de bază și să se integreze într-o bucătărie profesionistă, acest program intensiv combină teoria, practica și experiența reală în domeniu cu scopul de a stăpâni toate tehnicile fundamentale.... [-]


Diplomă de artă culinară completă

Ecole Ritz Escoffier
Campus Cu normă întreagă 24 săptămâni Înscriere Deschisă Franţa Paris

Această diplomă combină toate programele noastre de pregătire fundamentală: Bucătăria franceză - Nivel introductiv, Bucătăria franceză - Nivel intermediar, Bucătăria franceză - Nivel avansat; Frizerie franceză - nivel introductiv, patiserie franceză - nivel intermediar, patiserie franceză - nivel avansat [+]

Ecole Ritz Escoffier © Alban Couturier

Această diplomă combină toate programele noastre de formare fundamentală:

Bucătăria franceză - nivel introductivBucătăria franceză - nivel intermediarBucătăria franceză - nivel avansatPaine franceză - nivel introductivFrizeria franceză - nivel intermediarFrizeria franceză - nivel avansat

Ecole Ritz Escoffier Deserturi © Alban Couturier

Durata: 24 de săptămâniNumăr de ore: 840 oreEvaluare: 40.200 € (TVA inclus)

Diploma de Arte Culinare Ritz Escoffier este acordată după finalizarea tuturor celor șase nivele din programul de instruire. Lucrările cursanților vor fi inspectate în mod regulat, iar la sfârșitul fiecărui nivel se va desfășura un examen .... [-]


Diplomă în Arte culinare

Sunway University
Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Malaysia Shah Alam

Diploma în Arte culinare vă oferă o pregătire culinară de cea mai înaltă calitate, cu bucătărie de ultimă oră și facilități de clasă. [+]

Diploma în Arte culinare vă oferă o pregătire culinară de cea mai înaltă calitate, cu bucătărie de ultimă oră și facilități de clasă.

Conducători de o echipă de experți culinari premiate, scopul nostru este de a produce absolvenți de calitate, care nu numai că sunt încrezători în abilitățile lor culinare, ci și pot să comunice fluent, să lucreze independent și să afișeze calități de lider care să le sporească acreditările în domeniul ospitalității și serviciilor alimentare industrii aici, în Malaezia și la nivel global.

Experiența practică esențială va fi obținută printr-un stagiu de 20 de săptămâni în industrie. Această diplomă este acreditată de Le Cordon Bleu și după finalizarea cu succes a programului, absolvenților li se acordă două certificate; unul de la Universitatea Sunway și unul de la Le Cordon Bleu, o instituție de lider în artele culinare și ospitalitate.... [-]


Diplomă de artă patiserie franceză

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Cu normă întreagă 7 luni March 2019 Franţa Yssingeaux

Te-ai iubit întotdeauna să faci produse de patiserie și te-ai întrebat dacă aceasta este schimbarea carierei pe care o cauți? Educația Ducasse vă oferă ocazia de a lua un program intensiv de 7,5 luni pentru a afla toate tehnicile fundamentale și elaborate ale artei patiseriei franceze. [+]

Învățați fundamentele artelor tradiționale franceze de patiserie cu o pregătire profesională intensă de 5,5 luni. De la recepția produselor până la producția, conservarea și ambalarea produselor de patiserie și viennoiseries, vei învăța și vei profita de tehnicile esențiale ale profesioniștilor. Un stagiu obligatoriu de 2 luni într-o unitate franceză vă va completa formarea pentru a vă aplica cunoștințele într-un mediu real. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată ridicată a practicii pentru a optimiza predarea, pentru a obține o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată.... [-]