Categorii populare

Programe de Diplomă

Sunt disponibile diferite tipuri de diplomă: de la diplome universitare, la cele postuniversitare și avansate. Diplomele pot servi o multitudine de scopuri pentru diferiți studenți: uneori sunt folosite pentru a reduce decalajul între diferitele faze ale studiului academic sau pentru a oferi o antrenare profesională în plus și calificări noi. Există diplome într-o mare varietate de subiecte în Arte, Științe Umane, Afaceri, Științe Biologice și ale Vieții, Inginerie, Tehnologie, Științe Naturale și nu numai. Varietatea diferitelor diplome poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți acum căutarea aruncând o privire la cele mai populare diplome enumerate mai jos.

Diplome recent adăugate

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Diploma de Comerț

Noiembrie 14, 2018
O diplomă de comerț oferă studenților competențele de comunicare, de rezolvare a problemelor și de management necesare pentru a reuși într-un mediu global și a construi o carieră în afaceri oriunde în lume.

Canada International Royal Arts College

Motion Graphics

Noiembrie 14, 2018
Grafica mișcării și animația de caractere Diploma este un program intensiv de 6 luni pentru studenții interesați în obținerea unei cariere în animație. Acest curs comprimat este conceput pentru a absorbi pe deplin studenții în câmpurile de ambele grafice de mișcare și de animație de caractere.

Atlântica

Absolvent al inovației în managementul strategic al oamenilor

Noiembrie 7, 2018
Acest curs postuniversitar se ocupă de o valență care nu este obișnuită în ofertele tradiționale ale învățământului superior din Portugalia (credem că este o ofertă inovatoare în țara noastră), dar este un atu important pentru comunitatea de afaceri, precum și pentru aspectele legate de acțiunea profesională, precum și aspectele legate de diferitele… [+] domenii transversale acoperite de acest curs, dar fundamentale pentru inovarea în managementul strategic al oamenilor. [-]

Universități în România

Schimbă locația

Ce este o Diplomă?

O diplomă este un program de învățământ superior care oferă cunoștințe avansate și abilități practice de învățare într-un domeniu specific de carieră. Programele de diplomă durează de obicei unul- până la doi ani. Colegiile comunitare, școlile tehnice și unele universități oferă programe de diplomă pentru o vareitate largă de studenți. Profesioniștii care lucrează și care doresc să se întoarcă la învățământul postliceal ar putea urma o diplomă pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră. Absolvenții recenți de licee pot alege o diplomă ca bilet de intrare pe o poziție junioară în domeniul lor, sau ca tranziție ușoară spre studiile superioare.

Care sunt beneficiile aduse de o Diplomă?

Obținerea unei diplome aduce mai multe beneficii diferite. Angajatorii caută deținători de diplomă datorită înțelegerii și conuștințelor pe care aceștia le au în domeniul lor. Studenții se pot hotărî în cursul programul de diplomă dacă preferă să înceapă să lucreze îmediat după absolvire, sau dacă doresc să încerce să își transfere creditele obținute la programul de diplomă la un program de lungă durată.

Ce studiem la o Diplomă?

Există programe de diplomă în aproape orice domeniu academic în toate disciplinele, de la Arte la Afaceri, de la Științe Umane la Tehnologie, de la Științele Naturii la Științe Sociale și nu numai. În cadrul disciplinei există mai multe programe specifice de diplomă destinate să pregătească studenții pentru un loc de muncă în acel domenui. De exemplu, poți alege să urmezi o Diplomă Universitară în Educația Copilăriei Timpurie, o Diplomă Internațională Avansată în Managementul afacerilor, sau o Diplomă de Doi Ani în Management Turistic și Hotelier. Există diferite tipuri de diplome - diplomă, diplomă avansată, diplomă universitară și diplomă postuniversitară. Diferența are de-a face cu cerințele de admitere la studiu.

La ce fel de îmbunătățire în carieră poate aduce o Diplomă?

Absolvenții programelor de diplomă se pot aștepta la o îmbunătățire a perspectivelor de carieră aproape imediat. Asta pentru că angajatorii sunt conștienți de faptul că absolvenții cu o diplomă sunt mai familiarizați pe plan profesional cu abilități, cunoștințe și idei de bază care sunt critice în acea industrie. Chiar și studenții cu mulți ani de experiență în domeniul lor pot beneficia de la o diplomă, deoarece ea demonstrează că titualrul este familiarizat cu cele mai noi metode și tehnici din domeniul lor.

Cât costă să faci o Diplomă?

Costurile obținerii unei diplome pot varia mult de la o școală la alta și depinzând de program. Diplomele pot varia și în durată, ceea ce contribuie de asemenea la diferența între costurile de școlarizare. Este util să iei legătura cu școala care oferă programul de diplomă care te interesează pentru a obține mai multe informații legate de prețul studiului de diplomă. Școala poate fi în mărusă să îți ofere informațiile disponibile legate de asistență financiară. Poți contacta școala dorită în mod direct, folosind formularul web pe pagina programului de pe acest site.

De ce să urmezi un program de Diplomp Online?

Ideale pentru cei care lucreză cu normă întreagă, care au alte angajamente legate de planificare sau care locuiesc departe de campus, dar care doresc să obțină o diplomă, programele de diplomă online sunt o opțiune excelentă. Folosind tehnologia e-learning, studenții vor urma un curriculum planificat pentru a studia la programul lor de diplomă online. Profesorii pot comunica mai direct cu studenții lor, dar pot și să încurajeze discuții de clasă, folosind forumuri. După terminarea unui program de diplomă online absolvenții primesc același titlu precum studenții care au urmat diplome în campus cu normă întreagă.