Diploma de absolvire în studii de conservare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Studiile de conservare a diplomelor de absolvire este un curs intensiv de conversie de un an, care are ca scop să permită absolvenților din mediul non-conservare să își avanseze cunoștințele și abilitățile.

Studenții au ocazia să acceseze o serie de echipamente analitice și să învețe de la practicieni cu experiență vastă. De asemenea, pot beneficia de legăturile puternice ale echipei cu muzee, organisme profesionale și agenții de patrimoniu.

Pe parcursul acestui curs, studenții trebuie să producă propriile lor portofolii de desene și fotografii de specialitate și să aibă șansa să dezvolte abilități tehnice pentru tratarea obiectelor istorice. Studenții vor fi încurajați să profite de oportunitățile de a se implica în proiecte live.

Domenii de cercetare, proiecte și subiecte

Centrul de conservare și patrimoniu cultural University of Lincoln fost creat în 2011 pentru a coordona activitățile de cercetare academică în domeniul conservării, istoriei și științei în raport cu sectorul patrimoniului.

Membrii împărtășesc un interes pentru cultura materială istorică și pentru conservarea și analiza acesteia. Ei au acces la metodologii bazate pe știință pentru analiza materialelor și expertiza istorică necesară pentru a articula semnificația acestei analize. Membrii lucrează cu sectorul muzeelor în calitate de conservatori, curatori și consultanți.

Temele de cercetare ale grupului includ cercetări arhitecturale în vopsea, istorie culturală și materiale istorice și antice.

124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpgLizzie George / Unsplash

Cum studiați

Studenții sunt capabili să acceseze o mare varietate de materiale istorice și se pot concentra pe tratamentul lor de remediere și conservarea preventivă.

Compoziția și predarea cursului sunt diferite pentru fiecare modul și pot include prelegeri, seminarii, ateliere, studiu independent, lucrări practice în laboratoarele de conservare, cercetare și învățare individuală.

Ora de contact și studiul independent

Orele de contact săptămânale pentru acest program pot varia în funcție de modulele individuale și de stadiul studiului. Studiul de nivel postuniversitar implică o proporție semnificativă de studiu independent, care explorează materialul acoperit în cursuri și seminarii. Ca ghid general, pentru fiecare oră în curs, elevii trebuie să petreacă cel puțin două-trei ore într-un studiu independent. Pentru informații mai detaliate, contactați liderul programului.

module

Nivelul 3

  • Aptitudini practice aplicate (nucleu).
  • Procese de conservare (miez).
  • Știința conservării (Core).
  • Teoria conservării (miezul).
  • Tehnici de documentare (Core).
  • Conservarea preventivă (nucleu).

† Unele cursuri pot oferi module opționale. Disponibilitatea modulelor opționale poate varia de la an la an și va fi condiționată de obținerea unui număr minim de studenți. Aceasta înseamnă că nu pot fi garantate disponibilitatea unor module opționale specifice. Selecția opțională a modulelor poate fi, de asemenea, afectată de disponibilitatea personalului.

Cum sunteți evaluați

Metode de evaluare

Studenții de la acest curs pot fi evaluați prin intermediul unor cursuri cuprinse într-o prezentare, un eseu, un test de progres, rapoarte, lucrări practice și portofolii de desene și fotografii.

Evaluarea feedbackului

Politica University of Lincoln privind feedback-ul de evaluare vizează să se asigure că cadrele didactice universitare vor reveni prompt la evaluări în curs - de obicei în termen de 15 zile lucrătoare de la data depunerii.

Cerințe de intrare 2020-21

Diplomă de onoare în orice disciplină sau experiență profesională echivalentă.

Studenții de peste mări vor fi obligați să demonstreze competența în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 în general, cu minimum 5,5 pentru fiecare element.

Dacă nu îndepliniți cerințele IELTS menționate mai sus, puteți participa la unul dintre cursurile noastre de pre-sesiune engleză și academică. Aceste cursuri de specialitate sunt concepute pentru a ajuta elevii să îndeplinească cerințele de limbă engleză pentru programul lor de studiu prevăzut.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Citește mai puţin