Diploma avansată în biotehnologie
University of Johannesburg
Informatie cheie
Locația campusului
Johannesburg, Africa de Sud
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
ZAR 43.121 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Ce este Biotehnologia și ce vă poate oferi programul?
Biotehnologia oferă o diversificare a cunoștințelor biologice, în special a microorganismelor, pentru a vă echipa în identificarea și caracterizarea bacteriilor care contamină produse semnificative industrial. Supermarketul local furnizează băuturi și produse alimentare care pot fi infectate cu ciuperci și bacterii. Machiajul prietenelor tale poate fi, de asemenea, contaminat cu microbi. Cunoașterea potențialilor contaminanți și a tehnicilor de ecranare a acestor produse sunt esențiale pentru menținerea calității produselor.
Despre biotehnologie
Deși departamentele de biotehnologie și tehnologie alimentară au atât nișa proprie, cât și posibilitatea creșterii și a contribuțiilor independente la Facultatea de Științe și UJ, ambele departamente au fost foarte mici și nu au putut efectua în mod eficient oportunități precum finanțare, colaborări. , anchete postuniversitare etc. În plus, „masa critică” necesară pentru a stabili o cercetare semnificativă lipsea și în micile departamente.
Se preconizează că fuzionarea departamentelor va avea ca rezultat o utilizare mai optimă a personalului curent pentru predarea în modulele ambelor departamente. Componenta WIL care face parte din programele de diplomă pentru Biotehnologie și Tehnologie Alimentară poate fi coordonată și dezvoltată și gestionată mai bine.
De asemenea, ne așteptăm la o îmbunătățire a sinergiei dintre cercetările postuniversitare ale departamentelor. Un departament combinat va permite o mai bună identificare și concentrare asupra domeniilor strategice de cercetare și o mai bună utilizare a personalului și a resurselor și va permite o articulare ușoară la Maestri ai Biotehnologiei sau Tehnologiei Alimentare sau a opțiunilor suplimentare care pot fi disponibile în viitor, de exemplu, Managementul siguranței alimentare, Microbiologie etc.
La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare
Instituția preia conducerea Africii în a 4-a Revoluție Industrială Thinking, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să-l modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și a continentului african - așa că bogat merita. 4IR nu este doar despre robotică și automatizare; este vorba despre avansarea societății pentru a împuternici oamenii și a genera generații înalte.
Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.
La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăznire pe viitorii lideri ai țării noastre prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere o zi de mâine mai bună. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim o lume nouă.