Diploma avansată de bijuterii

London Jewellery School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diploma avansată de bijuterii

London Jewellery School

Acesta este cursul nostru de învățământ superior de nivel superior și de învățământ superior de la 1 an sau 7 săptămâni intensivă Diploma în bijuterii creative. Acesta este un curs de două săptămâni intens, pe bază de tehnică, care se concentrează în primul rând pe dezvoltarea de competențe mai avansate de bancă în lucrul de argint și materiale conexe. La sfârșitul antrenamentului de două săptămâni, elevii au o plasare pe o perioadă de 5 zile (pe care o oferim sprijin în găsirea lor) într-un mediu legat de bijuterii. Acest lucru ar putea fi fie umbrirea unui bijutier, lucrul într-un magazin de bijuterii sau o galerie sau orice altă plasament care oferă experiență relevantă pentru aspirațiile dvs. de bijuterii.

Cerințe de intrare

Acest curs este potrivit pentru studenții care au încheiat cu Dumneavoastră Diploma în bijuterii de creație, dar pot fi luați de asemenea de cei cu un nivel de calificare similar pentru absolvenții noștri de diplomă, care doresc să avanseze abilitățile de proiectare a bancurilor și a bijuteriilor. Toți studenții anteriori ai diplomei sunt rugați să efectueze un scurt interviu telefonic înainte de rezervare, iar elevii non-diplomați sunt rugați să participe la un interviu la școală, cu eșantioane ale muncii lor, pentru a asigura adecvarea cursului.

Datele și defalcarea cursului

 • Saptamana 1:
  • Ziua 1 - Design de bijuterii avansată
  • Ziua 2 - Conexiuni la rece
  • Ziua 3 - Sculptură avansată de ceară (Ziua 1)
  • Ziua 4 - Bijuterii mixte pentru mass-media (Ziua 1)
  • Ziua 5 - Bijuterii mixte pentru mass-media (Ziua 2)
 • Săptămâna 2:
  • Ziua 6 - Setarea intermediară a pietrei (Ziua 1)
  • Ziua 7 - Setarea intermediară a pietrei (Ziua 2)
  • Ziua 8 - Formarea îndoită
  • Ziua 9 - Sculptură avansată de ceară (Ziua 2)
  • Ziua 10 - Reparații de reparații de argint și bijuterii

În plus, o plasare de 5 zile urmează să fie luată în termen de 6 luni de la data începerii cursului.

Conținutul cursului


Proiectare avansată de bijuterii/>

Această zi va fi cheltuită avansându-vă practica de proiectare și pregătirea lucrărilor de proiectare pentru Advanced Wax Carving și Mixed Media. Dimineața va fi petrecut uitându-vă la modul în care vă puteți îmbunătăți munca de proiectare înainte de a acoperi conturul a ceea ce va fi în sculptura avansată de ceară și atelierele mixte media. Veți fi încurajați să vă uitați la cărți, reviste și căutări online pentru a găsi inspirație și, până la sfârșitul zilei, veți avea o idee destul de clară despre ceea ce veți realiza în ambele clase, permițând concentrarea pe completarea lor sesiuni.


Conexiuni rece/>

Aflați cum să conectați la rece componentele de bijuterii împreună fără a utiliza lipire. Veți fi ghidat prin tehnicile de realizare a balamalelor, de nituire și de prindere pentru a vă lărgi setul de abilități și vă va oferi posibilitatea de a introduce în lucrarea dvs. materiale precum plastic, lemn, piatră, coajă și țesătură.


Ceara de cusut avansata (clasa 2 zile)/>

În această clasă, veți învăța să modelați forme mai complexe atunci când vă creați piesele și cum să vă păstrați sculptura corectă cu folosirea extinsă a desenelor tehnice, a liniilor de dispunere și a instrumentelor de măsurare. Vom folosi, de asemenea, gravitori și scorpers pentru a sculpta monturi complicate sau cravate pentru pietre.


Bijuterii mixte media (clasa 2 zile)/>

Urmând cursul Advanced Design Class, veți pune în practică designul prin lucrul cu Resin, Perspex și Wood timp de două zile, combinat cu argint, alamă sau cupru.


Setarea intermediară a pietrei (clasa 2 zile)/>

În această clasă de 2 zile veți învăța cum să faceți o setare cu patru gheare și o setare a canalelor. Tehnicile acoperite includ mai multe îmbinări de lipit și construirea unei gheare realizate manual pentru o piatră fațetată.


Fold Formarea/>

Inventat de aurul Charles Lewton-Brain la sfârșitul anilor 1980, această tehnică implică recoacerea în mod repetat, plierea și ciocanirea foilor metalice pentru a produce forme tridimensionale unice, organice și puternice.

Reciclarea argintului și a articolelor de bijuterie

AM - În timpul dimineții veți fi introdus în topirea și reprocesarea resturilor de metal pentru a crea piese noi. Veți fi capabil să vă topi resturile de metal (puteți aduce propriile dvs. fier vechi dacă doriți) și prin utilizarea tehnicilor de forjare și formare, transformați-l în foi și sârmă utilizabile pentru utilizare ulterioară.

PM - câștigați abilitățile de bijuterii pentru a efectua reparații în timpul obținerii diplomei, astfel încât după-amiaza veți învăța cum să evaluați o reparație și câteva lucruri-cheie pe care să le aveți în vedere când acceptați o solicitare de reparații.


Destinații de plasare/>

Vă rugăm să rețineți că, deși LJS depune toate eforturile pentru a vă ajuta în găsirea unei plasări, nu putem garanta una și este, în cele din urmă, responsabilitatea studenților de a asigura un rol relevant de 5 zile (sau mai mult). LJS comunică cu furnizorii de plasare pentru a oferi studenților feedback valoros pentru a profita la maximum de experiența acumulată.

Cursul poate fi luat fără elementul de plasare (dacă elevii doresc să facă acest lucru), dar pentru a obține certificatul de diplomă avansată, plasările trebuie completate.

Ce este inclus

10 zile complete de antrenament pe bază de bancă avansată, 5 zile de plasament suportat și toate materialele pentru cursuri, în funcție de alocația de clasă, sesiunea de marcare cu tutorele dvs. și certificatul de diplomă avansată la finalizarea cu succes.

Cum să aplicați

Dacă doriți să faceți o rezervare la Diploma Avansată în Bijuteriile Creative, vă rugăm să completați formularul nostru de cerere online scurt. Apoi vă vom contacta pentru a vă organiza un interviu telefonic informal și a vă reîntoarce în termen de 7 zile cu rezultatul. Dacă sunteți acceptat la curs, locul dvs. va fi asigurat după efectuarea plății. Interviuri sunt efectuate pentru acest curs pentru a vă asigura că sunt potrivite, pentru a discuta despre opțiunile de plasare și pentru a vă asigura că este programul potrivit pentru dvs.

Planul de plăți

 • Opțiunea 1: Plata integrală efectuată în momentul rezervării
 • Opțiunea 2: plata la 50% în momentul rezervării (600 de lire sterline) și restul de 50% efectuată înainte de prima zi a cursului (600 de lire sterline).

Toate taxele de curs trebuie să fie acoperite înainte de prima zi a Diplomei avansate de bijuterii


Plățile se pot face prin card, transfer bancar sau numerar./>

Vă rugăm să ne contactați cu orice întrebări.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare February 19, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 3, 2018
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,200 GBP
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 3, 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 3, 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala