Diploma Superior Internațională în Inginerie Software (ihdse)

Genetic Computer School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diploma Superior Internațională în Inginerie Software (ihdse)

Genetic Computer School

Diploma Superior în International Software Engineering este conceput pentru a vă dota cu necesar fundamental de inginerie software și-dept expunerea la aspectele practice de mici pentru proiecte de dezvoltare de software la scară mediu. Veți fi introduse atât Java și platforme .NET.

Obiectivele cursului:

Această diplomă vă va oferi

  • o înțelegere a fundamentelor de inginerie software
  • abilități practice în utilizarea mediului de programare diferite
  • calificare în gestionarea proiectelor în mod sistematic
  • specialist în gestionarea, dezvoltarea mici pentru proiecte software la scară mediu

Module:

C3101 - Programare avansata
Acest modul este conceput pentru a oferi concept avansat de programare să se ocupe de proiecte de programare complexe. Acesta vă va oferi înțelegere mai profundă a Object Oriented programare și vă va prezenta cu programarea de rețea și arhitectură multi-strat de aplicații de întreprindere.

C3102 - Software Engineering
Acest modul introduce studenților disciplinei de inginerie fundamentală, care este preocupat de toate aspectele legate de producția de software; Programele dezvoltate și documentații sau rezultate asociate. Acest modul este pentru ca elevii să lucreze împreună în grupuri formale pentru a construi un sistem software folosind tehnici de analiză, proiectare, implementare, testare și orientate-obiect.

C3103 - Graphical User Interface Design
Acest modul este conceput pentru a oferi studenților cu o foaie de parcurs în lumea de interfață și design de interacțiune. În timp ce elevii vor fi de învățare UI cele mai bune practici și idei reutilizabile ca modele de design, acest modul va oferi soluții la probleme de design comune care elevii pot adapta la situația de la mână.

C3104 - Sisteme de operare
Acest modul analizează proiectarea sistemelor de operare și de a arăta modul în care gestionează resursele și să ofere servicii. Cu acest modul, studenții ar trebui să poată să înțeleagă structura proceselor și fire și modul în care aceasta este sincronizat și programată. Acesta extinde, de asemenea, elevii înțelegerea de organizare a memoriei și elementele de bază de construcție sistem de fișiere în sistemele de operare moderne.

C3201 - IT Project Management
Acest modul este proiectat pentru a permite studenților să dobândească dreptul de abilitățile de management de proiect necesare pentru a managerului bine proiecte IT de viitor. IT Modulul Management de proiect acoperă conceptele de bază ale IT Project Management, inclusiv inițierea, planificarea, controlul, executarea și proiecte de închidere. Acesta permite studenților să înțeleagă pe deplin de fundație IT Project Management ciclului de viață. Acest modul arată, de asemenea, modul în care ar trebui să fie gestionate Proiecte IT, de la începuturile a posta recenzie de implementare.

Sisteme distribuite - C3202
Acest modul introduce conceptele și principiile de proiectare utilizate în construcția de sisteme concurente și distribuite. Aceasta implică dezvoltarea principiilor sistemului concurente distribuite de la sistemele de memorie partajata simple pentru a multiprocesor și medii distribuite.

C3203 - etică profesională și de Securitate
Acest modul introduce conceptele cu privire la utilizarea etică a sistemului informatic. Acesta oferă o perspectivă mai largă, atunci când vine vorba de asigurarea calculatoarelor, precum și cea a vieții private a utilizatorilor. Acest modul îmbunătățește, de asemenea, capacitatea de elev de a se adapta cu diferitele operațiuni de securitate și procedurile aplicate de majoritatea industriilor și organizații bazate pe calculator.

C3204 - Proiect

Criterii de finalizare:

  • Prezență minimă de 75% pentru locale / PR & Non Student Pass Titularii
  • Prezență minimă de 90% pentru studenti International
  • Trebuie să treacă toate examinările și evaluările pentru toate modulele

Certificare:

La finalizarea acestui curs, studenții vor fi acordate genetica International Computer School Diploma Superior în Inginerie Software

Progresia modalitate:

După finalizarea, elevii pot avansa la studiile de calculator program de grad legate de la Universitatea selectat *

Oportunități de carieră:

Inginer suport IT, Inginer de securitate a informațiilor, Sisteme de Consultant, analist de sistem

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2018
Duration
Durata
12 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,416 SGD
Locations
Singapore - Singapore
Data începerii : Aug. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala