Diploma Superior în Afaceri Internaționale Tehnologia Informației

Genetic Computer School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diploma Superior în Afaceri Internaționale Tehnologia Informației

Genetic Computer School

Diploma Internațională Superior în Tehnologia Informației Afaceri este conceput pentru a vă dota cu cunostinte solide de IT cu managementul de afaceri pentru a se potrivi cu tine pentru a lucra într-un mediu de afaceri modern. Zona de studiu include managementul resurselor umane, strategia de afaceri, de marketing, management de proiect IT, sisteme de operare, design GUI, eticii profesionale și probleme de securitate în mediul de afaceri.

Obiectivele cursului:

  • Această diplomă va ofera
  • o cariera de plecare în management și calea de mod de a fi un lider de afaceri în economia modernă
  • o înțelegere în gestionarea resurselor umane și managementul talentelor
  • cunoștințe și abilități în management strategic
  • o înțelegere a sistemelor de operare, desene și modele de interfață cu utilizatorul
  • o înțelegere de marketing

Module:

B3101 - Managementul Resurselor Umane
Acest modul demonstreaza modul impactul de Resurse Umane atât individuale, cât și a organizațiilor. Acesta permite studenților să dezvolte competențe, care va ajuta organizația de mâine a crea un avantaj competitiv durabil prin oameni. Modulul este, de asemenea, conceput pentru a dota studenții cu persoane generale aptitudini de management și examinează modul problemelor de management de resurse umane într-un context global.

B3102 - Strategia de afaceri
Acest modul oferă cunoștințe și instrumente care firmele de astăzi cele mai de succes folosesc pentru a construi afacerea și depasi constant concurența. Elevii vor învăța de la ambele succese și eșecuri, deoarece examina impactul a strategiei de afaceri în firme familiare și să învețe din greșelile celor care nu au reușit să aplice procesul strategic. Acesta oferă ghiduri pentru studenți prin crearea strategie puternică, de planificare pentru a avea succes, punerea în aplicare a acțiunii receptiv, concurând în mod eficient cu strategia, analiza mediului și firma și îmbunătățirea cel mai important pe rezultate.

B3201 - Marketing
Acest modul arată cât de principii de marketing afectează zi de zi cu viața, precum și influența sa semnificativă asupra deciziilor de afaceri. Acesta explorează concepte cheie de marketing și arată modul în care acestea sunt aplicate la practicile de afaceri de azi. Acest modul include, de asemenea subiecte pe fenomen social marketing, antreprenoriat, CRM, perspective globale, și etica, precum și discuții aprofundate cu privire la instrumentele cheie ale comerțului, cum ar fi valori și planul de marketing. Modulul va învăța pe elevi cum să se gândească la propriile decizii pe piață de consum.

C3203 - etică profesională și de Securitate
Acest modul introduce conceptele cu privire la utilizarea etică a sistemului informatic. Acesta oferă o perspectivă mai largă, atunci când vine vorba de asigurarea calculatoarelor, precum și cea a vieții private a utilizatorilor. Acest modul îmbunătățește, de asemenea, capacitatea de elev de a se adapta cu diferitele operațiuni de securitate și procedurile aplicate de majoritatea industriilor și organizații bazate pe calculator.

C3103 - Graphical User Interface Design
Acest modul este conceput pentru a oferi studenților cu o foaie de parcurs în lumea de interfață și design de interacțiune. În timp ce elevii vor fi de învățare UI cele mai bune practici și idei reutilizabile ca modele de design, acest modul va oferi soluții la probleme de design comune care elevii pot adapta la situația de la mână.

C3104 - Sisteme de operare
Acest modul analizează proiectarea sistemelor de operare și de a arăta modul în care gestionează resursele și să ofere servicii. Cu acest modul, studenții ar trebui să poată să înțeleagă structura proceselor și fire și modul în care aceasta este sincronizat și programată. Acesta extinde, de asemenea, elevii înțelegerea de organizare a memoriei și elementele de bază de construcție sistem de fișiere în sistemele de operare moderne.

C3201 - IT Project Management
Acest modul este proiectat pentru a permite studenților să dobândească dreptul de abilitățile de management de proiect necesare pentru a managerului bine proiecte IT de viitor. IT Modulul Management de proiect acoperă conceptele de bază ale IT Project Management, inclusiv inițierea, planificarea, controlul, executarea și proiecte de închidere. Acesta permite studenților să înțeleagă pe deplin de fundație IT Project Management ciclului de viață. Acest modul arată, de asemenea, modul în care ar trebui să fie gestionate Proiecte IT, de la începuturile a posta recenzie de implementare.

C3204 - Proiect

Criterii de finalizare:

  • Prezență minimă de 75% pentru locale / PR & Non Student Pass Titularii
  • Prezență minimă de 90% pentru studenti International
  • Trebuie să treacă toate examinările și evaluările pentru toate modulele

Certificare:

La finalizarea acestui curs, studenții vor fi acordate genetica International Computer School Diploma Superior în Afaceri Tehnologia Informației

Progresia modalitate:

După finalizarea, elevii pot avansa la studiile de calculator program de grad legate de la Universitatea selectat *

Oportunități de carieră:

Consultant IT, Business Analyst, IT Sales Executive

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2018
Duration
Durata
12 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,416 SGD
Locations
Singapore - Singapore
Data începerii : Aug. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala