Keystone logo

2 Diplomă Postuniversitară Programe în Științe alimentare 2024

Filtre

Filtre

  • Diplomă Postuniversitară
  • Asistență medicală
  • Nutriție
  • Științe alimentare
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

    Diplomă Postuniversitară Programe în Științe alimentare

    Urmărirea unei diplome de studii postuniversitare tinde să dureze undeva între unu și doi ani. Aceste programe constau, de obicei, de cursuri la nivel de masterat și, prin urmare, necesită adesea o diplomă de licență pentru intrare.

    Ce este o diplomă postuniversitară în științele alimentare? Științele alimentare sunt în general definite ca setul de proceduri experimentale aplicate manipulării, procesării, preparării, ambalării și preparării produselor comestibile. Subiectele obișnuite ale cursanților sunt susceptibile de a se întâlni pe parcursul unui program de diplomă în domeniul științei alimentelor, incluzând ingineria produselor alimentare, epidemiologia, dezvoltarea produselor și metodele de cercetare. Similar cu majoritatea programelor științifice, cursurile care acordă o diplomă de masterat la nivel de știință alimentară tind să fie compuse dintr-un amestec de formate de clasă, de cercetare și de formate de laborator.

    Pregatirea si productia de alimente se pot face mai sigure si mai eficiente prin aplicarea riguroasa a obiceiurilor stiintifice obtinute in mod obisnuit pe parcursul unuia dintre aceste programe. De asemenea, puteți dezvolta o rețea personală de oameni de știință alimentari cu interese similare prin participarea dvs. la un program de diplomă postuniversitară, precum și să învățați cum să respectați termenele limită.

    Asigurați-vă că pentru a verifica prețurile de școlarizare, înainte de a continua cu aplicațiile dvs. pentru orice program. S-ar putea să găsiți cele mai recente numere contactând departamentele de admitere direct.

    Există adesea multe poziții în industria alimentară care necesită utilizarea de instrumente și practici științifice și analitice. Un exemplu de o astfel de profesie este un brewmaster. Acești indivizi lucrează adesea în instalațiile de producere a berii, folosind instrumente de diagnosticare chimică și echipamente de fermentare de precizie pentru a controla calitatea și eficiența procesului de fabricare a berii. Oamenii de știință din industria alimentară ar putea lucra, de asemenea, la instituții de audit guvernamentale sau independente, în calitate de inspectori, de testare a produselor și instalațiilor pentru a determina respectarea diferitelor standarde.

    Este probabil că există un program de știință alimentar disponibil pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.