ACADEMICCOURSES

Vezi Studii de Curs în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Elveţia 2021

Studenții care urmează o educație suplimentară după terminarea unui program de licență pot urma un set de cursuri pentru a obține o diplomă postuniversitară. Diploma postuniversitară atestă faptul că studenții au completat cerințele programului și îi ajută să se califice pentru locuri de muncă mai bune.

Studiile de afaceri oferă un învățământ de bază pentru studenții care doresc să lucreze în afaceri. Fiind disponibile la universități și școli de afaceri din întrega lume, studenții pot învăța bazele afacerilor precum finanțe și management.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Solicită Informații Cele Mai Bune Programe de Diplomă Postuniversitară în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Elveţia 2021

1 Rezultate din Studii de afaceri, Elveţia, De învăţare la distanţă Filter

Diplomă postuniversitară în management

SCPSU Business School
Diploma Postuniversitare
<
Normă întreagă
Engleză
Campus
Online

Diploma postuniversitară în management este o calificare de 120 de credite (Marea Britanie), echivalentă în mărime cu un an Post Graduate study.

Citeste mai mult