$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate Programele de Diplomă Postuniversitară în Studii de Drept în Portugalia 2022

O diplomă postuniversitară atestă faptul că studentul a completat toate cerințele programului. Acest curs de studiu este de obicei disponibil pentru studenții care deja dețin o diplomă de licență și poate fi folositoare la locul de muncă.Domeniul legilor și regulamentelor care ghidează diferite aspecte ale vieții este unul enorm. Cei interesați de acest subiect aleg de obicei să s… Citeste mai mult

O diplomă postuniversitară atestă faptul că studentul a completat toate cerințele programului. Acest curs de studiu este de obicei disponibil pentru studenții care deja dețin o diplomă de licență și poate fi folositoare la locul de muncă.

Domeniul legilor și regulamentelor care ghidează diferite aspecte ale vieții este unul enorm. Cei interesați de acest subiect aleg de obicei să se specializeze pe ceea ce îi pasionează, precum teoria de reglementare și proprietatea intelectuală.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Studii de Curs de Top în Studii de Drept în Portugalia 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Portugalia
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School
Porto, Portugalia

Înscrierile sunt deschise: până pe 3 mai și din 16 iunie până pe 22 august.

Înscrierile sunt deschise: până pe 3 mai și din 16 iunie până pe 22 august. -
Diploma Postuniversitare
Frecvență redusă
8 luni
Engleză
19 Sept 2022
22 Aug 2022
Campus