ACADEMICCOURSES

Vezi Programele de Diplomă Postuniversitară în Strategie De învăţare la distanţă în Elveţia 2021

Studenții care urmează o educație suplimentară după terminarea unui program de licență pot urma un set de cursuri pentru a obține o diplomă postuniversitară. Diploma postuniversitară atestă faptul că studenții au completat cerințele programului și îi ajută să se califice pentru locuri de muncă mai bune.

Cei care doresc să învețe despre metode și principii strategice care să asiste procesele de luare a deciziilor de resurse pentru orice fel de afaceri pot beneficia foarte mult de la un program academic în strategie. Subiectele de studiu pot include planificare, strategie corporativă și management strategic.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Solicită Informații Cele Mai Bune Programele de Diplomă Postuniversitară în Strategie De învăţare la distanţă în Elveţia 2021

1 Rezultate din Strategie, Elveţia, De învăţare la distanţă Filter

Diplomă postuniversitară în management

SCPSU Business School
Diploma Postuniversitare
<
Normă întreagă
Engleză
Campus
Online

Diploma postuniversitară în management este o calificare de 120 de credite (Marea Britanie), echivalentă în mărime cu un an Post Graduate study.

Citeste mai mult