close

Filtre

Vezi rezultatele

Studii de Curs de Top în Sculptură în piatră

O diplomă postuniversitară este o unitate de studiu care oferă învățare specializată menită să pregătească studenții pentru mai multă educație sau pentru o anumită carieră. Diplomele postuniversitare pot fi puțin diferite în fiecare țară, dar majoritatea programelor pot fi finalizate într-un an. Ce este o diplomă postuniversitară în sculptura în piatră? Sculptura în pi… Citeste mai mult

O diplomă postuniversitară este o unitate de studiu care oferă învățare specializată menită să pregătească studenții pentru mai multă educație sau pentru o anumită carieră. Diplomele postuniversitare pot fi puțin diferite în fiecare țară, dar majoritatea programelor pot fi finalizate într-un an.

Ce este o diplomă postuniversitară în sculptura în piatră? Sculptura în piatră se poate referi la studiul procesului artistic al sculpturilor sculptate. Programele se uită adesea la istoria sculptării în piatră pentru a oferi studenților o mai bună înțelegere a procesului. Unele căi de studiu pot include prelegeri, ateliere și proiecte. Cursurile exacte necesare pentru obținerea diplomei pot include sculptură în piatră de-a lungul veacurilor, principii de sculptură, tehnici de turnare, practici de conservare și introducere în geologie.

Studierea sculpturii în piatră nu numai că oferă studenților mai multă creativitate artistică, dar le poate ajuta și să-și dezvolte abilitățile care vor îmbunătăți multe aspecte ale vieții lor. De exemplu, unii participanți devin mai conștienți de mediul înconjurător și din punct de vedere cultural, ceea ce poate duce la împlinirea vieții personale și profesionale.

Aflarea costului unei diplome postuniversitare necesită obținerea unor detalii de la o universitate. Fiecare școală se poate gândi puțin la fel de bine, astfel încât solicitanții pot obține doar o estimare din partea sursei.

Mulți studenți care studiază sculptură în piatră la un nivel de diplomă postuniversitară sfârșesc prin a intra în arte ca săpători de piatră, instructori de artă sau proprietari de galerii. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele oportunități disponibile. De exemplu, studenții care au studiat, de asemenea, istoria artei ar putea fi pregătiți pentru locuri de muncă ca curatori muzeali sau cercetători de artă. Locurile de muncă exacte disponibile absolvenților depind de educația și experiențele lor unice.

Diplomele postuniversitare sunt oferite în întreaga lume. Poți să te înscrii în acest program la școlile din Spania, India sau Franța, printre altele. Pentru a găsi ceva potrivit pentru dvs., căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
City & Guilds of London Art School
Londra, Regatul Unit

City & Guilds of London Art School este mândru de a oferi numai istoric Carving Diplomă de studii aprofundate din Marea Britanie, specializat în nici cioplirea piatră sau ... +

City & Guilds of London Art School este mândru de a oferi numai istoric Carving Diplomă de studii aprofundate din Marea Britanie, specializat în nici cioplirea piatră sau Woodcarving. Diplomă de studii aprofundate noastre pot fi utilizate pentru a facilita o schimbare de carieră dintr-o altă disciplină sau de a extinde posibilitățile de o practică curentă ca sculptor, cioplitor sau zidar. -
Diploma Postuniversitare
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 3 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici