Vezi Programe de Diplomă Postuniversitară în Limbi străine în Europa 2020

O diplomă postuniversitară este oferită studenților care au terminat un set de cursuri. Acest set de cursuri are loc de obicei după terminarea unui program de licență și poate fi folositor studenților care au nevoie de competențe de specialitate pentru locul de muncă.Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care… Citeste mai mult

O diplomă postuniversitară este oferită studenților care au terminat un set de cursuri. Acest set de cursuri are loc de obicei după terminarea unui program de licență și poate fi folositor studenților care au nevoie de competențe de specialitate pentru locul de muncă.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Vezi toate Programele de Diplomă Postuniversitară în Limbi străine în Europa 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
ICP International College Portsmouth
Portsmouth, Regatul Unit

Dacă nu îndepliniți cerințele de intrare pentru cursul ales, puteți fi interesat de unul dintre cursurile noastre postuniversitare de predare în limba engleză.

Dacă nu îndepliniți cerințele de intrare pentru cursul ales, puteți fi interesat de unul dintre cursurile noastre postuniversitare de predare în limba engleză. -
Diploma Postuniversitare
La zi
13 săptămâni
Engleză
Campus