close

Filtre

Vezi rezultatele

Studii de Curs de Top în Animație

Studenții pot dezvolta un nivel mai profund de expertiză într-un anumit domeniu, urmând o diplomă postuniversitară. După finalizarea acestui tip de program, absolvenții pot avea noi oportunități pentru cariera lor. Ce este o diplomă postuniversitară în film? Studenții care lucrează pentru această diplomă iau cursuri care le permit să exploreze istoria teoriei filmului și a fil… Citeste mai mult

Studenții pot dezvolta un nivel mai profund de expertiză într-un anumit domeniu, urmând o diplomă postuniversitară. După finalizarea acestui tip de program, absolvenții pot avea noi oportunități pentru cariera lor.

Ce este o diplomă postuniversitară în film? Studenții care lucrează pentru această diplomă iau cursuri care le permit să exploreze istoria teoriei filmului și a filmului și să obțină experiență practică în diferitele aspecte ale acestui domeniu. Clasele obișnuite ar putea include introducerea la studii superioare de film, seminarul în mass-media și film, istoria animației, cinematografia franceză, cinematografia silențioasă, subiecte din studiile cinematografice, filmul latino-american, cinematografia modernă, cinematografia sonoră clasică, arta video, cinematografia de avangardă, Cinema italian și identitate națională și de gen în film.

Succesul în film începe cu obținerea educației corecte, dar pe măsură ce studenții își urmează diploma, ei ar putea adopta abilități care ar putea fi de ajutor. Aptitudini precum editarea, vizionarea proiectelor până la sfârșit și cunoașterea mai profundă a filmelor și a mass-media pot ajuta oamenii să intre în domeniul filmului.

Cei care doresc să urmeze o diplomă postuniversitară de film ar trebui să planifice pentru aproximativ doi ani de studiu. Ei pot explora universitățile internaționale și interne pentru diferite programe. Fiecare program are un curriculum variat și cerințe de școlarizare, așa că asigurați-vă că contactați diferite universități pentru a obține cele mai recente informații financiare.

După ce au câștigat o diplomă postuniversitară de film, absolvenții ar putea să găsească noi oportunități în acest domeniu. Există mai multe roluri de muncă pe care le pot lua în considerare absolvenții. Titlurile obișnuite ale postului pentru cei cu acest nivel de expertiză includ adesea asistent de producție, redactor asistent, supervizor de scenariu, scriitor, director de casting, asistent la executivi de film, maestru de recuzită, operator de camera, regizor, agent, actor, scenarist, coordonator departament de artă, coregraf, director de artă și manager de locație.

Cei interesați de construirea carierei de film pot fi capabili să își îmbunătățească succesul cu o diplomă postuniversitară în acest domeniu. Căutați mai jos programul dvs. și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
RUBIKA
Valenciennes, Franţa

Ciclul Expert Animation Supinfocom Rubika include trei specializări: Caracter Animation, VFX PREPROD de producție și de imagine.

Ciclul Expert Animation Supinfocom Rubika include trei specializări: Caracter Animation, VFX PREPROD de producție și de imagine. -
Diploma Postuniversitare
Normă întreagă
2 ani
Limba franceza
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici