Filter
Diploma Postuniversitare
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Studii de Curs de Top în Știința managementului

Studenții care dețin o diplomă de licență care doresc să continue educația lor ar putea dori să urmeze o diplomă de studii postuniversitare. Acest lucru oferă competențe și cunoștințe suplimentare într-o cantitate mai scurt de timp decât un grad absolvent.

Vi se poate cere, ceea ce este o diplomă de studii postuniversitare în domeniul științei de management? Acest program este format din cele două teme tehnice și administrative. Studenții învață cum să folosească diferite tehnologii pentru a gestiona eficient și în mod eficient o varietate de afaceri. Curriculum-ul va varia în funcție de programul specific, dar cursuri pot include statistici, analize, sisteme de asistare a deciziilor, de comunicații de management și control al calității. Subiectele de specializare pot include analiza de risc și operațiunile de cercetare.

Există o serie de beneficii asociate pentru a câștiga această desemnare. Elevii își construiesc comunicare, de analiză și gândire critică, abilități care le vor beneficia în multe domenii ale vieții.O diplomă de studii postuniversitare se poate face, de asemenea, absolvenți eligibile pentru poziții de plată mai mare în comparație cu cei cu grad doar de licență.

Înainte de a începe un program, studenții ar trebui să ceară cu privire la obligațiile de cost. Pentru că de școlarizare poate varia drastic datorită locației și durata programului, școli este direct în contact cu un lucru inteligent pentru a face. Elevii ar trebui să se intereseze cu privire la școlarizare, taxe, ajutor financiar, cum ar fi granturi, burse și împrumuturi.

Elevii cu o diplomă de studii postuniversitare în domeniul științei de management poate fi în măsură să se aplice pentru un număr de cariere diferite. Un analist de cercetare operațiuni este un loc de muncă din titlu popular, iar angajatorii pot include companii mari și militare. Analistii se pot lucra, de asemenea, ca si consultanti privati ​​pentru o varietate de tipuri și dimensiuni. Absolvenții cu dreptul de educație și unitatea poate fi, de asemenea, eligibile pentru funcții de conducere în companii de inginerie sau tehnologie. Alte titluri de locuri de muncă pot include Planificatorul de transport, analist de risc și analist de investiții.

În cazul în care știința de management este de interes, utilizați catalogul nostru on-line de cercetare școli. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Știința managementului

Wits Business School

Învățați-vă și creșteți pe măsură ce aplicați cunoștințele de afaceri moderne și instrumentele inovatoare de gestionare a cazurilor din viața reală, participați la dezbat ... [+]

Prezentare generală a programului

Wits Business School Diploma postuniversitară în management vă provoacă să vedeți afacerea și managementul într-o nouă lumină a inovației și creativității în timp ce vă pregătiți pentru provocările cu care se confruntă companiile zilnic. Obțineți cunoștințe și instrumente de afaceri actualizate și le aplicați situațiilor de afaceri reale în timp ce pregătiți, dezbateți și abordați studiile de caz de afaceri. Veți primi, de asemenea, coaching intensiv în carieră pentru a vă ajuta să vă asigurați un stagiu în care puteți aplica învățarea academică într-un context real de afaceri și vă puteți răspândi aripile de carieră. Stagiul WBS PDM este susținut de bănci și companii de servicii financiare, consultanță în management, organizații de bunuri de larg consum (FMCG), întreprinderi de asistență medicală, farmaceutice și companii de marketing și publicitate.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză