Read the Official Description

Descrierea "commedia dell'arte, ARTE DELLA COMMEDIA"

Commedia dell'arte înseamnă teatru și nu numai aceasta, dramaturgie a vieții sociale, și Artă înseamnă profesie, disciplina actor. Este un fel de teatru, care păstrează evoluție, acționând în domeniul uman din timpul său de viață. În teatrul cuvântul este conectat la acțiunii și actorul este cel care acționează.

În prezent, commedia dell'arte rămâne în funcțiune o categorie independentă, dar în special este esențial în educația și înțelegerea de acțiune de teatru în textul autorului pentru cei cărora le pasă de teatru.

Șase luni în străinătate, la EUTHECA este pentru toata lumea care vrea să aprofundeze în teorie și practică, explorarea unei legături strânse între Commedia dell 'Arte și european Dramaturgie.

ISI PROPUNE:

Scopul este de a oferi studenților o înțelegere mai completă a activității dramaturgului, consideră că nu numai în scenariul unui context european de teatru, dar modul în care aceasta este aplicată în scenariul contemporane și, în general, legate de activitatea actorului.

 • Dobândi interpretări de benzi desenate și tehnicile de masca cu sau fără masca (Pantalone, Capitano, Dottore, Zanni, Arlecchino, Pulcinella, Colombina ecc.), Printr-o postural, training vocal gestual și avansat
 • Dobândi tehnici de respiratie si de emisie vocală
 • Dobândi rudimentele garduri și stadiul de luptă.
 • Achiziționează instrumente și tehnici pentru a fi utilizate în crearea de o caracterizare.
 • Înțelegerea lucrările dramaturgi cheie cum ar fi William Shakespeare, Molière, Carlo Goldoni.
 • Abilități de studiu și dezvoltarea legate de profesie care acționează, în special, denumit Teatru Muzical și la textele de teatru, care sunt studiate: acrobatie, jonglerie, garduri, cântând și dans istoric.

REZULTATE:

 • Fiind conștient de propriile capacități de exprimare și interpretare prin cântând și dansând, dezvoltarea capacităților de comunicare în cadrul lucrul in echipa, cântând de calificare și efectuarea în același timp scene și pașii de dans împreună.
 • Fiind capabil de a unifica diferite discipline (ex. Garduri, acrobație) pentru a crea caracterul și arată capacitatea de a aplica aceste discipline prin interpretarea lupta cu baioneta, cu arme și dueluri.
 • Fiind capabil de a acționa cu o capacitate mai mare de improvizație și de a menține un stil de benzi desenate;
 • Fiind conștienți de propria prezență pe scenă și care prezintă o ductilitate de expresivitate prin experimentarea cu interpretarea fizică și psycology de caracter;
 • Cunoașterea și aplicarea normelor, în scopul de a face lucrurile să se întâmple în conformitate cu textul.
 • Recunoscând în textul acele condiții care se mișcă acțiunea pe scena, să își asume pe tema le și de a acționa pe scena de la improvizeze prima mana, cu scopul de a, paradoxal, improvizând text scris a autorului.

După gestionate corect impulsurile de acțiune, și a construit părțile bogate și complexe pentru rolul, elevul ar trebui să se întoarcă și să dea textul în schimb, precum și a fost scris de autor, acordând o atenție chiar în atmosferă, caracterizare, stilul a piesei selectate.

Pregătirea profesională

Cursul Cele șase luni de pregătire este. Este un curs de autentic, care au de bază său de commedia dell'arte, gen teatral dezvoltat în Italia, care permit growness a tehnicilor actor cunoștințelor.

Participarea curs oferă posibilitatea de a avea acces direct la trei ani curs academie în care acționează fără examen de admitere.

CALIFICARE Lansat:

Certificat de participare de Eutheca: la finalizarea cursurilor de formare, ateliere de lucru sau ateliere de vara participantii vor primi un certificat de participare, util pentru dobândirea de competențe tehnice specifice.

ADMITERE

Vârsta minimă de intrare este de 18 ani Nu există limită superioară de vârstă. Nu există premise academice pentru acest curs. Solicitanții trebuie să fie vorbitori fluenți de limbă engleză.

APLICAȚII

Aplicații aproape la 31 ianuarie 2016 pentru semestrul de primăvară și la 31 iulie 2016 pentru semestrul de toamna. Nu putem accepta orice cerere depusă după acest termen.

CERERE ONLINE

Taxa de cerere online: € .100,00 prin credit sau de debit

TAXE PENTRU 2016/2017

Pentru studenții din UE: € .5.000,00 pentru studenții non-UE: € .6.500,00

NOTĂ:

 • Taxe pentru fiecare termen trebuie să fie plătită în avans și nu mai târziu de data specificată în scrisoarea oferta elevului. Orice student care este în întârziere în ceea ce privește taxele / sale nu vor fi în măsură să progreseze cu formarea lor, până când toate sumele restante datorate EUTHECA sunt plătite. Studenții care nu au plătit taxe în întregime înainte de finalizarea programului lor de studiu va avea gradul lor întrerupt până când se fac astfel de plăți.
 • Elevii, în circumstanțe excepționale, care intenționează să plece EUTHECA trebuie să notifice cu cel puțin un mandat complet în scris de astfel de intenție la Oficiul Academic. Elevii vor fi răspunzătoare pentru taxe pe parcursul perioadei de preaviz (es. în cazul în care un student părăsește jumătatea termenului toamna, ele sunt răspunzătoare pentru restul taxelor pentru care pe termen lung și taxele complet pentru următoarea termenul de primăvară).

În cazul puțin probabil în care EUTHECA este obligat să închidă din cauza unei forță majoră, fără taxe pot fi returnate, nici despăgubire pentru orice perioadă de școlarizare, care poate s-au pierdut prin incapacitatea Academiei de a continua activitatea ca urmare a unor împrejurări independente de ei controla.

DATELE PE TERMEN PENTRU 2015/2016

 • Termen de primăvară: ianuarie patra - martie 25, 2016
 • Vară Termen: patru/4-șase/3/2016
 • Toamna Termen: nouă/5-doisprezece/09/2016
Program taught in:
Italiană

See 1 more programs offered by EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date