Diploma Avansat în Animație Pentru Joc, Film, și Efecte Vizuale

Centre for Arts and Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diploma Avansat în Animație Pentru Joc, Film, și Efecte Vizuale

Centre for Arts and Technology

Numar limitat de burse disponibile pentru pana la 3000 dolari pe principiul primul venit primul servit. APLICA AZI.

Te-ai întrebat vreodată despre talentul, dedicarea și munca grea, care merge în magia de a aduce un caracter sau mediu "viu", într-o animație sau efecte speciale? Programul nostru de animație 3D în Kelowna, BC, trenuri vă pentru a reuși în acest continuu în cerere și teren evoluție. Prin dezvoltarea conceptului și storyboarding tot drumul de a posta producție și efecte speciale, Animație nostru de joc, film, si efecte vizuale de program diplomă vă permite să construiască o bază solidă de aptitudini de animație 3D pentru a începe cariera ca un animator în jocuri de noroc, film, și studiouri de animație din întreaga țară.

de joc, film și vizuale efecte

3D VIDEO Career Training KELOWNA

Programul nostru de 2 ani animație 3D de instruire vă oferă abilitățile pentru a începe o carieră în animație, prin cursuri concepute pentru a simula un studio de producție reală.

Animație pentru joc, film, si efecte vizuale evidențiază includ:

 • Animație 3D versatil formare de competențe, care acoperă totul, de la modelare la iluminat, texturare, rigging, randare, compositing, animație 2D clasic, desen de viață, design de personaj, layout design, design de joc, și storyboarding.
 • Un mic mediu clase de mărime în cazul în care veți fi predate de către instructorii noștri din industria profesionale prin învățare experiențială.
 • O ucenicie producție mentor în cazul în care va lucra în strânsă colaborare cu profesioniștii din industrie, fiind contestat pentru a dezlănțui creativitatea în timp ce asamblarea portofoliul progresiv calificat ca parte a proiectului final.
animație pentru joc, film și efecte vizuale - 2

CARIERE în animație

Animație pentru studenții joc, film si efecte vizuale a obține o înțelegere mai amplă a rolurilor din industria de animație, și absolvent cu abilitățile necesare pentru următoarele locuri de muncă în animație:

 • Caracter Animator
 • Caracter Modeler
 • Artist tehnic
 • Textura Artist
 • Previsualization Artist
 • Artist Digital
 • Artist iluminat
 • Concept / Storyboard Artist
 • Meci Mover
 • Compunere Artist

DATE PROGRAM START

Există patru începe în anul calendaristic: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie. Multe dintre programele noastre au mai multe începe, cu toate acestea, nu toate campusurile oferă toate cele patru începe și nu toate programele sunt oferite în timpul fiecare pornire. Pentru informațiile cele mai up-to-date, contactați un consilier de program.

Termene de aplicare

Deși Centrul încurajează solicitanții să depună cereri un minim de șase săptămâni înainte de a programa începerea, cu permisiune, cu întârziere cererile pot fi încă permis. Toate cererile au primit mai puțin de șase săptămâni, înainte de a programa start solicita depunerea rezervare de locuri plătite în întregime, precum și toate celelalte cerințe de admitere să fie finalizate la momentul cererii.

Animație pentru joc, film și efect vizual - 3

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Duration
Durata
24 luni
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Data începerii : Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2018
Canada - Kelowna, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala