Diploma în Tehnologia Ingineriei Sudurii

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul Tehnologie de Inginerie de Sudare oferă educație continuă, timp de doi ani. Primul an se concentrează pe fundamentele academice și pe proiectarea și fabricarea structurilor din oțel. În al doilea an, veți învăța proiectarea, construcția și testarea vaselor sub presiune. Veți proiecta, construi și testa un vas sub presiune ca parte a proiectului final. De asemenea, sunt dezvoltate abilități practice de sudare pentru a înțelege în profunzime procesele de sudare.

Fix it

Cariera ta

Absolvenții pot găsi de lucru ca specialist în sudură la echipele de inginerie, cercetători, supraveghetori, ofițeri de control și inspecție a calității și vânzări tehnice. În calitate de specialist în echipa de inginerie, tehnologul nu numai că înțelege procesele de sudare utilizate în fabricarea metalelor, dar este, de asemenea, instruit în controlul calității, metalurgie de sudare, coduri, tehnici de fabricație, inspecții, redactare, proiectare sudură, management și supraveghere, abilități de calculator , și management de proiect.

Absolvenții programului de tehnologie de inginerie de sudare au o rată de angajare de 92%.

Succesul studenților

Studenții cu note secundare sau post-secundare superioare au de obicei un succes mai mare în programele SAIT.

Credențe și acreditare

După finalizarea cu succes a acestui program, absolvenții vor primi o diplomă SAIT în sudura tehnologiei.

Acest program este acreditat la nivel național de Technology Accreditation Canada. Absolvenții se pot adresa Asociației Profesioniștilor în Știință și Tehnologie Inginerie din Alberta pentru desemnarea tehnologiei în inginerie certificată după doi ani de experiență industrială adecvată. În timp ce se află la SAIT, studenții sunt încurajați să devină membri ai Asociației canadiene de sudare, ai Societății Americane pentru Materiale, ai Asociației Naționale a Inginerilor pentru Coroziune și ai Asociației Științei și Tehnologiei Inginerie.

Opțiuni de transfer

Oportunitatea de a avansa educația dvs. prin transfer către, în sau din SAIT este disponibilă cu următoarele universități și colegii:

 • Universitatea Athabasca
 • NAIT
 • Thompson Rivers University
 • Universitatea din New Brunswick, Saint John

134712_TTCphotos0360285.jpg

Admitere și selecție

 • Start toamna 2020: cererile sunt deschise pe 2 octombrie 2019.
 • Începutul iernii 2021: aplicațiile sunt deschise 30 martie 2020.

Aplicațiile sunt acceptate până la data începerii programului.

Informatie cheie

 • Date de început: 8 septembrie 2020/11 ianuarie 2021
 • Durata: 2 ani
 • Pregătire și taxe pe an:
  • Anul 1: 6.786 USD (intern) / 21.733 USD (internațional)
  • Anul 2: 6 786 USD (intern) / 21 733 USD (internațional)
   * Pregătirea, taxele, cărțile și costurile de aprovizionare pot fi modificate
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Established in 1916, SAIT in Calgary, Canada is a global leader in applied education and offers 100+ career programs, 1,300+ continuing education courses and corporate training courses to more than 20 ... Citeste mai mult

Established in 1916, SAIT in Calgary, Canada is a global leader in applied education and offers 100+ career programs, 1,300+ continuing education courses and corporate training courses to more than 200 companies annually. SAIT students study within eight academic schools — Business, Construction, Energy, Health and Public Safety, Hospitality and Tourism, Information and Communications Technologies, Manufacturing and Automation and Transportation. Hands-on learning in unique labs and classrooms, solution-focused research and enterprising collaborations with industry partners ensure SAIT students are career-ready when they graduate. Citește mai puţin