Diploma în Fotografia Digitală

Centre for Arts and Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diploma în Fotografia Digitală

Centre for Arts and Technology

Numar limitat de burse disponibile pentru pana la 3000 dolari pe principiul primul venit primul servit. APLICA AZI.

Cu adevărat pasionat de crearea de artă prin imagini? O ani Programul nostru de diplomă Fotografie digitală în Kelowna, BC, vă va transforma de la un fotograf amator sau hobby fotografii "bun", care ia, la o afacere savvy gata creative pentru o cariera palpitant ca un fotograf profesionist.

Expresia de pe fața unui mireasa ca ea observă lacrimi în ochii tatălui ei, frumoasa ochiul încă devastator de o furtună, frumusețea și perfecțiunea de un nou-născut dormit mulțumit în brațele mamei sale - fotografii cu adevărat mari sunt cele care surprind perfect aceste momente înghețate în timp. Este posibil să dureze rezistenta prin ploaie, soare, zăpadă, lapoviță, sânge, lacrimi, echipamente de funcționare defectuoasă, subiectii necooperante, oboseala, si schimbarile bruste de planuri - dar fotografi profesioniști știu echipamentele lor în interiorul și în afara și sunt gata pentru a capta o imagine trecătoare la un preaviz moment, știind perseverență și determinarea lor se va achita în cele din urmă, cu capturarea perfecta, care nu pot fi reproduse în orice situație dată sau de orice alt artist. Aceasta este chemarea fotografului.

KELOWNA Fotografie digitală de formare Colegiul

Programul nostru Kelowna Fotografie digitală este captivantă - vă oferă cu abilitățile, cunoștințele și încrederea necesară pentru a avea succes în fotografie, Fotojurnalismul, și domeniile conexe de arte vizuale.

Fotografie digitală evidențiază programului includ:

  • Instruire avansată Fotografie digitală de la elementele de bază în camera de editare profesională și tehnici de cameră obscură digitale.
  • Posibilitatea pentru tine de a explora mai multe domenii diferite de fotografie pentru a alege mai bine dvs. cariera proprie, inclusiv de moda, portret, sport, produs, familie, frumusete, arhitectural, fotografie eveniment, si multe altele.
  • Mâinile pe instruire și mentorat de la fotografi profesionisti de succes care sunt pasionati de raspandire dragostea și expertiza lor pe următoarea generație de creatori de imagine.

La absolvirea NOASTRE Digital Photography DIPLOMA PROGRAM, veți fi înarmat cu:

O imprimare și de portofoliu bazat pe web expune viziunea, stilul, direcția artistic, expertiza tehnică și pe care le-ați câștigat în ultimul an.

Un plan de afaceri solid și industria de înțelegere pentru a vă ajuta să lanseze cariera ta de vis pe tot parcursul vieții în zona de fotografie pe care îl alegeți.

DATE PROGRAM START

Există patru începe în anul calendaristic: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie. Multe dintre programele noastre au mai multe începe, cu toate acestea, nu toate campusurile oferă toate cele patru începe și nu toate programele sunt oferite în timpul fiecare pornire. Pentru informațiile cele mai up-to-date, contactați un consilier de program.

Termene de aplicare

Deși Centrul încurajează solicitanții să depună cereri un minim de șase săptămâni înainte de a programa începerea, cu permisiune, cu întârziere cererile pot fi încă permis. Toate cererile au primit mai puțin de șase săptămâni, înainte de a programa start solicita depunerea rezervare de locuri plătite în întregime, precum și toate celelalte cerințe de admitere să fie finalizate la momentul cererii.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Data începerii : Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2018
Canada - Kelowna, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala