Diplomă postuniversitară specializată în bucătăria moleculară

Culinary Institute of Barcelona

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă postuniversitară specializată în bucătăria moleculară

Culinary Institute of Barcelona

Bucătăria a evoluat mai mult în ultimii 25 de ani decât în ​​ultimii 250 de ani. Bucătăria este știința, fizica și chimia. Ca rezultat, pe acest curs, veți avea oameni de știință, fizicieni și chimici de partea voastră, precum și bucătarii mari din lume.

Ei își vor aduce cunoștințele în bucătărie și îi vor transmite studenților cu scopul de a sistematiza procese, de a conceptualiza desenele, de a investiga comportamentul gazelor în carbonație și de a descoperi răspunsul emulsiilor printr-un sos folosind instrumente și mașini de ultimă oră.

Acest curs merge mult dincolo de bucătăria avangardistă. Acest curs merge dincolo de vechile paradigme pentru a sparge regulile și ne conduce spre gastronomia viitorului, punând știința în slujba sectorului de catering.

Hervé Acest lucru, Nicholas Kurti, Claudi Mans și Pere Castells, printre altele, au fost și sunt responsabile pentru deschiderea viziunii bucătarilor și pentru a le determina să integreze și să utilizeze tehnici în bucătăria lor, care depășesc sobe.

Știința este deja un instrument excelent pentru a lua bucătăria în prim plan. Cu toate acestea, acest lucru este valabil nu numai în sens creativ. Cu știința, se pot îmbunătăți texturile felurilor de mâncare tradiționale, se descoperă noi arome și se analizează bucătăria tradițională și avangardă, pentru ao îngheța-uscă și pentru ao transporta cu nava din întreaga lume. Pere Castells

Obiective

1. Să prezinte o bază științifică solidă pe care să dezvolte bucătăria moleculară.

2. Descoperiți posibilitățile culinare și noile texturi bazate pe ingrediente noi și modul în care sunt procesate.

3. Să învețe și să lucreze cu noi instrumente, ustensile și mașini care sunt rezultatul inovației tehnologice.

4. Învățați elevii să proiecteze o propunere de haute cuisine cu criterii de bucătărie moleculară.

5. Să dobândească un limbaj și o cultură specializată care să le permită studenților să-și desfășoare activitatea alături de chimiști și oameni de știință.

6. Să identifice posibilitățile și resursele oferite de biodiversitatea locală pentru a construi o bucătărie globală și aplicarea ei segmentată.

7. Obțineți o metodologie și obiceiuri pentru creativitate și procese de inovare.

Cui îi este destinat

La cei care doresc să creeze și să inoveze în lumea bucătăriei profesionale.

La profesioniștii din bucătăria care doresc să dobândească noi cunoștințe despre bucătăria moleculară.

La persoanele care doresc să actualizeze oferta gastronomică și culinară a afacerii lor cu restaurant.

La cei care doresc să-și perfecționeze pregătirea culinară în bucătăria haute.

Recomandări pentru admitere

Cei 16 candidați acceptați pe acest curs tind să fie indivizi cu o pasiune pentru lumea culinară. Solicitanții trebuie să aibă o calificare ca bucătar sau o experiență de cel puțin trei ani ca bucătar-șef într-o bucătărie profesionistă.

Procesul de admitere

1. Completați formularul de admitere și trimiteți documentația.

Acest proces este finalizat online folosind acest link .

2. Testul de admitere și nivelul de competență în limba spaniolă.

Chiar dacă vă vom oferi sistemul pilot de traducere simultană, unele cunoștințe spaniole ar fi utile. Testul de admitere va da o indicație a nivelului și a trăsăturilor de personalitate, dorința de a lucra și creativitatea.

3. Interviu cu coordonatorul programului.

Veți avea un interviu telematic cu coordonatorul programului, care vă va evalua compatibilitatea cu grupul și contribuția dvs. la același lucru.

4. Comitetul de admitere.

Cererea dvs. va fi trimisă Comitetului de admitere, care va lua decizia finală pe baza informațiilor primite în timpul procesului.

5. Aprobare și rezervare.

În cazul în care opinia este pozitivă, vă veți putea înscrie plătiți pentru o rezervare la un loc. Bine ați venit la CIB!

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă
  • Engleză


Ultima actualizare September 2, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
7,500 EUR
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala