Un banchet, un eveniment de catering sau o cină de grup este un eveniment unic. Nu se pregătește prezentarea unei mese ca într-un restaurant convențional: nu există aceleași intrări sau același protocol pentru serviciu.

Bucătăria pentru banchete are propriile particularități care merg dincolo de bucătăria într-un restaurant. La pregătirea alimentelor pentru un colectiv există reguli și cerințe și logistică și execuție care diferă de cele ale serviciului de catering convențional. Nici costurile, nici marjele nu prezintă nici o asemănare cu cele ale unui restaurant tradițional. Un bucătar trebuie să adopte o mentalitate diferită - la fel ca și maitrul - și organizatorul evenimentelor, în același mod ca un manager de alimente și băuturi la un hotel.

Obiective

1. Aflați despre pregătirea hranei pentru colective, inclusiv banchete de eveniment și catering pentru a putea lucra în orice firmă de catering.

2. Obțineți o cunoaștere exhaustivă pentru a proiecta și a oferi evenimente, din perspectivă gastronomică, comercială și administrativă.

3. Introduceți creativitatea și inovația în bucătăria banchet.

4. Oferiți elementele, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a fi un bun manager de bucătărie și restaurant banchet, care poate conduce un banchet, de catering și de afaceri colective.

5. Să permită studenților să obțină cunoștințele necesare pentru a întreprinde și a dezvolta gândire creativă în legătură cu valoarea bucătăriei, transformarea acesteia și inovația acesteia, din moment ce banchetele și serviciile de catering sunt într-o stare de flux constant.

6. Obțineți o metodologie și obiceiuri pentru procesele creative și inovatoare.

Cui îi este destinat

La profesioniștii din bucătăria care doresc să dobândească noi cunoștințe despre banchete și catering.

Managerii restaurantelor care doresc să-și extindă orizonturile afacerilor respective să includă banchete.

La profesioniștii care doresc să se concentreze pe organizarea de toate tipurile de evenimente și au o cunoaștere generală a bucătăriei, serviciilor și organizării.

Recomandări pentru admitere

Cei 16 admiși pe acest curs tind să fie indivizi cu o pasiune pentru lumea culinară. Solicitanții trebuie, de asemenea, să aibă o calificare ca bucătar sau o experiență de cel puțin trei ani ca bucătar în bucătărie profesionistă.

Procesul de admitere

1. Completați formularul de admitere și trimiteți documentația.

Acest proces este finalizat online folosind acest link.

2. Testul de admitere și nivelul de competență în limba spaniolă.

Chiar dacă vă vom oferi sistemul pilot de traducere simultană, unele cunoștințe spaniole ar fi utile. Testul de admitere va da o indicație a nivelului și a trăsăturilor de personalitate, dorința de a lucra și creativitatea.

3. Interviu cu coordonatorul programului.

Veți avea un interviu telematic cu coordonatorul programului, care vă va evalua compatibilitatea cu grupul și contribuția dvs. la același lucru.

4. Comitetul de admitere.

Cererea dvs. va fi trimisă Comitetului de admitere, care va lua decizia finală pe baza informațiilor primite în timpul procesului.

5. Aprobare și rezervare.

În cazul în care opinia este pozitivă, vă veți putea înscrie plătiți pentru o rezervare la un loc. Bine ați venit la CIB!

Program predat în:
Spaniolă
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Culinary Institute of Barcelona »

Ultima actualizare May 21, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 luni
Part time
Price
7,500 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date