Diplomă postuniversitară în educație

Generalități

Programul de descriere

Acesta este un program profesional de studiu oferit celor care intenționează să predea sau să administreze diverse programe educaționale, dar care nu au trecut prin pregătirea profesională necesară în educație. Este un program de un an. Oferă o explorare aprofundată a subiectelor și competențelor necesare profesorilor din medii educaționale diverse. Programul este destinat să ajute participanții să planifice, să proiecteze și să pună în aplicare în mod critic programe educaționale care să răspundă diverselor preferințe și contexte de învățare.

Programul este recomandat celor care intenționează să încerce să obțină licență la Comisia de servicii pentru profesori (TSC). Costă Kshs.75, 000,00 (750 USD) taxa de școlarizare. Cerința este o diplomă de licență cu cel puțin clasa I / clasa a II-a onoruri (divizia superioară) sau divizia inferioară cu 2 ani de muncă / experiență ministerială. Se pot lua cursuri cu normă întreagă, de vacanță sau de seară.

Fifth graders in their classroom at school

Cerințe de admitere

  • Admiterea și desfășurarea programelor postuniversitare se efectuează în conformitate cu prevederile reglementărilor generale postuniversitare.
  • Următorii vor fi eligibili pentru admitere într-un program de diplomă postuniversitară la Universitate:
  • Titularii unei diplome de licență de la Africa International University și alte universități recunoscute de Senatul AIU ,
  • Programele de studii postuniversitare din toate școlile se vor extinde pe o perioadă de cel puțin 12 luni de la data înregistrării și maximum 24 de luni.

Când să aplicați

Cererile pentru programele obișnuite se închid în mod normal pe 15 decembrie pentru consumul din ianuarie, 15 aprilie pentru consumul din mai și 15 august pentru consumul din septembrie.

Pentru ca studenții internaționali să fie acceptați în admiterea din septembrie, formularul dvs. de cerere ar fi trebuit trimis până în aprilie, pentru admiterea din ianuarie ar fi trebuit să trimiteți cererea dvs. până în septembrie, iar pentru admiterea din aprilie ar fi trebuit să trimiteți formularul de cerere până în ianuarie.

Pentru programele școlare, cererea dvs. ar trebui să ne ajungă cel târziu la 10 martie pentru sărbătorile din aprilie, 10 iulie pentru sărbătorile din august și 10 noiembrie pentru sărbătorile din decembrie.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Citeste mai mult

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Citește mai puţin