Diplomă de studii superioare în domeniul fotografiei

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de studii superioare în domeniul fotografiei

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

LIMBA DE CURS: spaniolă

Își dezvoltă propriul limbaj audiovizual pentru a aborda cu succes orice proiect de fotografie și video.

Doriți să învățați cum să utilizați o cameră și să cunoașteți toate aspectele necesare care vă permit să dezvoltați un proiect audiovizual într-un mod profesionist? Cu ajutorul ciclului de studii superioare în domeniul fotografiei, vă veți aprofunda tehnicile de iluminare interioară și exterioară, veți învăța să gestionați elementele care alcătuiesc reprezentarea spațiului și veți descoperi ce tehnologii vă vor permite să abordați cu succes proiectele de fotografie, principalele tehnici și strategii de dezvoltare a videoclipurilor. Pornind de la o bază teoretică solidă, vă veți dezvolta propriul limbaj audiovizual care vă va permite să realizați proiecte în domenii diferite, cum ar fi publicitatea, designul, moda, lumea publicațiilor, fotojurnalismul sau arta.

photography

Destinat acelor tineri care doresc să devină profesioniști în domeniul fotografiei. Veți fi instruiți ca un tehnician conceptual tehnic calificat capabil să realizați cu succes orice proiect audiovizual.

De ce să studiezi acest curs?

Cu acest titlu puteți accesa direct Gradul avansat de Design grafic, care îndeplinește cerințele normative.

Veți putea experimenta ceea ce învățați în săli de clasă și ateliere echipate cu cele mai noi tehnologii, prin formare teoretică și practică și participând la proiecte reale cu companii.

Ne bazăm pe formarea teoretică și practică și pe dezvoltarea de proiecte reale cu companii ca o oportunitate de învățare și de networking.

Punem pariu pe o educație mixtă prin profesorii noștri, un echilibru între tehnicienii calificați și profesioniștii recunoscuți activi, semnul distinctiv al metodologiei specifice predate în IED Madrid.

Rezultate profesionale: studii de fotografie. Realizare si asamblare in televiziune, publicitate si cinema. Tehnician audio-vizual în sectorul industrial, modă sau servicii. În calitate de profesionist independent, își face propriile proiecte ca o activitate artistică liberă.

Această școală oferă programe în:
  • Spanish (Spain)


Ultima actualizare September 30, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
6,900 EUR
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala