Diplomă de studii superioare în domeniul fotografiei

Generalități

Programul de descriere

LIMBA DE CURS: spaniolă

Își dezvoltă propriul limbaj audiovizual pentru a aborda cu succes orice proiect de fotografie și video.

Doriți să învățați cum să utilizați o cameră și să cunoașteți toate aspectele necesare care vă permit să dezvoltați un proiect audiovizual într-un mod profesionist? Cu ajutorul ciclului de studii superioare în domeniul fotografiei, vă veți aprofunda tehnicile de iluminare interioară și exterioară, veți învăța să gestionați elementele care alcătuiesc reprezentarea spațiului și veți descoperi ce tehnologii vă vor permite să abordați cu succes proiectele de fotografie, principalele tehnici și strategii de dezvoltare a videoclipurilor. Pornind de la o bază teoretică solidă, vă veți dezvolta propriul limbaj audiovizual care vă va permite să realizați proiecte în domenii diferite, cum ar fi publicitatea, designul, moda, lumea publicațiilor, fotojurnalismul sau arta.

photography

Destinat acelor tineri care doresc să devină profesioniști în domeniul fotografiei. Veți fi instruiți ca un tehnician conceptual tehnic calificat capabil să realizați cu succes orice proiect audiovizual.

De ce să studiezi acest curs?

Cu acest titlu puteți accesa direct Gradul avansat de Design grafic, care îndeplinește cerințele normative.

Veți putea experimenta ceea ce învățați în săli de clasă și ateliere echipate cu cele mai noi tehnologii, prin formare teoretică și practică și participând la proiecte reale cu companii.

Ne bazăm pe formarea teoretică și practică și pe dezvoltarea de proiecte reale cu companii ca o oportunitate de învățare și de networking.

Punem pariu pe o educație mixtă prin profesorii noștri, un echilibru între tehnicienii calificați și profesioniștii recunoscuți activi, semnul distinctiv al metodologiei specifice predate în IED Madrid.

Rezultate profesionale: studii de fotografie. Realizare si asamblare in televiziune, publicitate si cinema. Tehnician audio-vizual în sectorul industrial, modă sau servicii. În calitate de profesionist independent, își face propriile proiecte ca o activitate artistică liberă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campu ... Citeste mai mult

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campuses came quite naturally. Citește mai puţin