Diplomă de afaceri ADV

Unity College Australia

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de afaceri ADV

Unity College Australia

Cursul de curs

OBIECTIVE

BSB50215 Diploma de Business (BSB50215) curs este conceput pentru a oferi studenților cu formare pentru a gestiona munca altora sau pentru a adăuga valoare sau revizuiască practicile de management.

Această calificare reflectă rolul indivizilor cu experiență substanțială într-o serie de setări care încearcă să își dezvolte în continuare competențele într-o gamă largă de funcții de afaceri. Această calificare este, de asemenea, potrivită nevoilor persoanelor cu experiență profesională puțină sau deloc, dar care posedă aptitudini teoretice de afaceri și cunoștințe teoretice pe care ar dori să le dezvolte pentru a crea noi oportunități educaționale și de angajare.

PREZENTARE GENERALĂ

Modificarea locului de muncă a dus la dezvoltarea unui rol semnificativ diferit pentru managerii și echipele acestora. Există o trecere de la competențele tradiționale ale supervizorului care controlează, dirijează și menține disciplina, conducătorului de echipă fiind responsabil pentru coaching, facilitarea și dezvoltarea cooperării în echipă într-un cadru strategic.

Această calificare oferă competențele de conducere de bază cerute de managerii contemporani. Combinând teoria cu practica, această calificare se concentrează pe învățarea la locul de muncă pentru a asigura relevanța acesteia pentru situația și afacerea dvs. particulară.

Această calificare este pe deplin bazată pe competențe și în timp ce cunoștințele și anumite aspecte ale competenței sunt evaluate în cadrul fiecărei unități, absolvirea activităților care demonstrează toate domeniile de competență va fi necesară pentru absolvire.

DURATĂ

Cursul de diplomă ar fi de obicei finalizat în termen de 8 luni cu normă întreagă. Modelul de antrenament include două sesiuni față-în-față pe lună, plus un studiu on-line și auto-paced. Acesta este destinat participanților care sunt deja implicați în administrație și management într-un fel.

TAXE

Centrul de formare pentru taxe academice - Canberra

Studenții internaționali - Învățați în învățare (față în față și online) 10000 USD

Studenții interni / ÎMPRUMUTELE STUDENTULUI VET Taxele pentru studenții cu diplomă de conducere cu studii superioare sunt:

Învățare combinată (față-în-față și online) 5075 dolari

Notă: Colegiul își rezervă dreptul de a modifica comisioanele înainte de începerea fiecărui an universitar.

GUVERNARE ASISTENTA

Creditele pentru studenții VET sunt disponibile studenților eligibili pentru acest curs.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare May 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este
Bazat în Campus
Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
8 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
10,000 AUD
Studenți internaționali: $ 10000 / studenți interni: 5075 dolari
Locations
Australia - Queanbeyan, New South Wales
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Australia - Queanbeyan, New South Wales
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala