Filter
Diplomă de Absolvire
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Diplomă Universitară de Top în Studii de inginerie

O diplomă de absolvent este un tip de învățământ superior pe care elevii pot urmări după ce au finalizat o diplomă de licență. Obținerea unei astfel de diplomă este un excelent mod de a se pregăti pentru continuarea studiilor superioare sau de o viitoare carieră. diplome postuniversitare pot fi oferite în mai multe domenii și discipline diferite.

Exact ceea ce este o diplomă de absolvent în inginerie? Acest tip de program este menit să ajute elevii să aplice cunoștințele matematice și științifice în urmărirea unor soluții la problemele reale ale lumii, inclusiv proiectarea și optimizarea sistemelor, mașini, unelte și procese. Aceste programe postuniversitare își asumă, în general, un student a finalizat un anumit nivel de studii de licență și se pot concentra pe subiecte și concepte avansate. De multe ori o diplomă de inginerie poate ajuta pe elevi să obțină o mai bună înțelegere a unui anumit domeniu sau domeniu, cum ar fi inginerie software, ingineria mediului, sau de management de inginerie, deși există mai multe programe generale disponibile, de asemenea.

Deseori, studenții care desfășoară una dintre aceste diplome vor fi în măsură să-și îmbunătățească abilitățile tehnice și cognitive, cum ar fi rezolvarea problemelor și gândirea critică. În plus, acest tip de diplomă oferă o bază solidă, fie pentru studii postuniversitare sau noi o cariera de inginerie viitoare.

Costul unei diplome de inginerie se va schimba, de obicei, de la an la an și de la școală la școală. Asigurați-vă că pentru a contacta instituția pe care sunteți interesat în participarea; vă poate oferi informații financiare curente și detaliate.

Multe cariere sunt disponibile pentru cei cu o diplomă de absolvent în inginerie; acest nivel de specializare poate fi un mare avantaj într-o economie globalizată. Elevii pot lucra ca ingineri de calculatoare mecanice, chimice, biologice, sau, sau ar putea fi în măsură să devină cercetători de inginerie. Ele se pot concentra pe un subiect sau de lucru specifice cu privire la o varietate de proiecte diferite. In plus, unii elevi s-ar putea merge mai departe pentru a deveni manageri de inginerie.

Dacă doriți ca să câștige o diplomă în inginerie, începe aici. Doar de căutare pentru programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Studii de inginerie

University of Stirling

Pregătiți pentru intrarea directă la o diplomă postuniversitară într-o serie de discipline de specialitate și tehnice de la University of Stirling . ... [+]

Pregătiți pentru intrarea directă la o diplomă postuniversitară într-o serie de discipline de specialitate și tehnice de la University of Stirling .

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați la studierea în Marea Britanie cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Cursuri de bazăDurata cursului: 3 TermeniData începerii: 2018: septembrie; 2019: ianuarie, iunie, septembrie; 2020: ianuarieTaxe: De la £ 15,075Clasa ore: 20 de ore pe săptămână în medieDimensiunea clasei: 16Durata cursului:Cursuri de limba engleză pe săptămână: 6 oreTematica modulelor pe săptămână: 14 oreNumărul mediu pe săptămână: 20 de ore... [-]
Regatul Unit Stirling
Septembrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City University of London

Pregătirea pentru masterat în domenii precum știința informațiilor, sistemele centrate pe om și tehnologia jocurilor pe calculator. Diploma de absolvent combină studiul a ... [+]

Pregătirea pentru masterat în domenii precum știința informațiilor, sistemele centrate pe om și tehnologia jocurilor pe calculator.

De ce se aplică pentru programul Diploma de absolvent? plasament universitar pentru toți studenții de succes un program universitar asigurat de calitate acces la sprijinul și facilitățile City, University of London Ce duce la asta?

Acest curs duce la următoarele diplome de master la Universitatea din Londra:

Inginerie și Științe matematice

MSc Inginerie biomedicala cu Managementul Tehnologiei Sanatatii MSc Structuri de inginerie civilă MSc Structuri de inginerie civilă (centrale nucleare) MSc Inginerie Mecanică Master în managementul energiei regenerabile și al sistemelor energetice MSc Energie și Mediu Tehnologie și Economie MSc Operațiuni și Managementul Maritim MSc Managementul siguranței aeriene (P / T) MSc Managementul transportului aerian (P / T) MSc Managementul întreținerii aeronavelor (P / T) Master Managementul construcțiilor MSc Cyber ​​Security MSc Data Science MSc Management de proiect, finanțe și riscuri ... [-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Glasgow Caledonian University

De asemenea, vă va ajuta să obțineți o înțelegere a sistemului de învățământ din Marea Britanie înainte de a intra în postuniversitare. Cine ar trebui să candideze pentr ... [+]

De asemenea, vă va ajuta să obțineți o înțelegere a sistemului de învățământ din Marea Britanie înainte de a intra în postuniversitare.

Cine ar trebui să candideze pentru programul Diploma de Absolvent?

Diploma de licență este potrivită pentru studenții internaționali care au nevoie de o introducere la studiul unui subiect în pregătire pentru a-l studia la nivel postuniversitar sau pentru a actualiza calificările dacă ați studiat o diplomă de 3 ani într-un domeniu relevant. Diploma de licență este, de asemenea, potrivită pentru cei care doresc să crească sau să actualizeze cunoștințele lor de subiect sau cele care au nevoie pentru a îmbunătăți abilitățile lor de studiu de limbă engleză în contextul subiectului ales.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză