Filter
Diplomă de Absolvire
Spania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele 2 Diplome Universitare de Top în Spania 2019/2020

Diploma universitară acționează în principal ca și extensie a diplomei de licență. Ea oferă cursuri și instruire suplimentară astfel ca studenții să fie pregătiți pentru a intra pe piața muncii. Pentru mulți studenți această diplomă servește ca pregătire pentru un program de masterat.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Contactează Școli Studii de Curs de Top în Spania 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC

Cursurile postuniversitare oferite de IEFC sunt concepute pentru a oferi o diplomă de specialitate fotografilor care au absolvit deja diploma sau care au cunoștințe echiv ... [+]

Cursurile postuniversitare oferite de IEFC sunt concepute pentru a oferi o diplomă de specialitate fotografilor care au absolvit deja diploma sau care au cunoștințe echivalente.

Sunt oferite trei cursuri postuniversitare diferite, obținute prin completarea a minimum 120 de ore de la cursurile de specializare ale unuia din cele trei domenii în care sunt structurate, plus un proiect final care reflectă cunoștințele dobândite.

Cele 120 de ore pot fi realizate în toată zona aleasă, sau cel puțin 60% este specifică, iar restul celorlalte zone.

În cazul în care au finalizat un curs de specializare de mai sus și doresc să obțină absolvent trebuie să trimită un e - mail la coordonatorului Joan ribo (jribof@iefc.cat).... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

HND în cursul de fotografie profesională de artă ... [+]

HND în cursul de fotografie profesională de artă

Veți face presupuneri practice ale unei lucrări publicitare din ideea inițială și veți integra proiectul și aspectul originalelor fotografice pentru imprimare.

Veți învăța să utilizați diferite instrumente, cum ar fi Photoshop, Premiere, Bridge, InDesign și Capture One, cu care să lucrați postproducția și tratarea imaginilor cu rezultate profesionale.

Veți lucra la diferite specialități de comunicare, cum ar fi fotografie socială și rapoarte de călătorie și aventură. Veți cunoaște rolul fotografiei ca mediu vizual și codurile care operează în imagini, compoziție, sens și intenție .

... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză