Privește Studii de Curs în Gestionarea afacerilor Part time în Malaezia 2020

Diplomele universitare sunt certificări în domenii de studiu de specialitate. După primirea unei diplome studenții pot alege dintr-un număr mai mare de locuri de muncă. Absolvenții acestor programe pot cere și salarii mai mari sau titluri mai bune la locul de muncă.    Un program de management al afacerilor îi învață pe studenți cum să gestioneze și să îi supravegheze p… Citeste mai mult

Diplomele universitare sunt certificări în domenii de studiu de specialitate. După primirea unei diplome studenții pot alege dintr-un număr mai mare de locuri de muncă. Absolvenții acestor programe pot cere și salarii mai mari sau titluri mai bune la locul de muncă.    

Un program de management al afacerilor îi învață pe studenți cum să gestioneze și să îi supravegheze pe alții cu succes și în mod eficient. Subiecte importante precum comunicarea, administrarea afacerilor și conducerea corporativă vor fi de obicei explorate în mod regulat.

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Contactează Școli Cele Mai Bune Studii de Curs în Gestionarea afacerilor Cu jumătate de normă în Malaezia 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Universal Business Academy
Johor Bahru, Malaysia

Programul de diplomă recunoscut la nivel global, 100% practică, 100%, fără examen

Programul de diplomă recunoscut la nivel global, 100% practică, 100%, fără examen -
Diplomă de Absolvire
Part time
10 luni
Engleză
Campus
Online