$close

Filtre

Vezi rezultatele

Programe de Diplomă Universitară de Top în Finanțe

O diplomă de absolvent este obținut după câștigarea unui burlac 's grad. Studenții care urmăresc această cale academică intră, în general, forța de muncă, cu o mai mare câștig potențial datorită cunoștințelor lor avansate într-un domeniu de carieră specifice. Ce este o diplomă de absolvent în finanțe? Se echipează studenții cu abilitățile și informațiile necesa… Citeste mai mult

O diplomă de absolvent este obținut după câștigarea unui burlac 's grad. Studenții care urmăresc această cale academică intră, în general, forța de muncă, cu o mai mare câștig potențial datorită cunoștințelor lor avansate într-un domeniu de carieră specifice.

Ce este o diplomă de absolvent în finanțe? Se echipează studenții cu abilitățile și informațiile necesare pentru gestionarea problemelor financiare complexe. Fie că indivizii sunt sporirea nivelului de calificare profesională sau care desfășoară studii suplimentare post-universitare, cursuri acoperă subiecte care sunt esențiale pentru avansarea lor în carieră. In plus, enrollees afla mai multe despre practicile de contabilitate și de afaceri fundamentale. Subiectele pot include strategia de afaceri, teoria și practica de audit, fiscalitate personală și de afaceri, informații de afaceri și finanțe, legile practicii contabile, fundamentele de contabilitate financiară, precum și abilități personale și profesionale.

Absolvenți de a dezvolta un set de abilități, care include comercializabil de rezolvare a problemelor, capacitatea de analiză și de puternică comunicare scrisă și verbală. Acestea sunt calitățile potențialilor angajatori așteaptă și valoare.

Costurile programului pot varia datorită duratei și locația școlii. Se recomandă să compare instituțiile academice și selectați una care se potrivește cel mai bine obiectivele de buget și de carieră.

Absolvenți găsesc de lucru în domeniul finanțelor personale, corporatiste și publice. În domeniul finanțelor personale, va asista persoanele fizice în domenii cum ar fi taxa, imobiliare și de pensii de planificare. În arena corporative, s-ar putea deveni un manager financiar care se ocupă de portofolii de investiții, conturi de risc și de probabilitate, recenzii, rapoarte de companie și urmează tendințele economice. În sectorul public, puteți găsi locuri de muncă cu entități, cum ar fi agențiile guvernamentale și districte școlare unde se ocupă cu afacerile financiare ale statului 's.Alte domenii de carieră includ imobiliare, asigurări, servicii bancare comerciale, de gestionare a banilor și de servicii bancare de investiții. creșterea locurilor de muncă pentru analiștii financiari este de așteptat să crească în următoarele două decenii.

Un absolvent de program de diplomă on-line vă ajută să vă echilibrul familiei și să lucreze în timp ce continuă educația ta. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
University of Technology Sydney
Sydney, Australia

Subiectele de bază sunt concepute pentru a oferi o acoperire echilibrată a contabilității, finanțelor, subiectelor de investiții și aspectelor juridice.

Subiectele de bază sunt concepute pentru a oferi o acoperire echilibrată a contabilității, finanțelor, subiectelor de investiții și aspectelor juridice. -
Diplomă de Absolvire
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus
 
University of Technology Sydney
Sydney, Australia

The Graduate Diploma in Finance provides financial institution knowledge and decision-making skills for executives in financial institutions, corporations and financial consul ... +

The Graduate Diploma in Finance provides financial institution knowledge and decision-making skills for executives in financial institutions, corporations and financial consultancies. -
Diplomă de Absolvire
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus