Diplomă postuniversitară în inovație și design de gândire

Inovare și internaționalizare au apărut ca strategiile cheie în contextul economic actual. Noi ecosistemelor și strategii de afaceri apar în procesul de schimbare de paradigmă de la design de produs design serviciu.

Designul de experiențe necesită profesioniști multi-calificați, cu competență strategică și tactică atunci când se deplasează clientul / utilizatorul în centrul procesului de proiectare și strategia de afaceri.

Gândire de proiectare a permis proiectantul pentru a deveni agent de schimbare în cadrul organizațiilor și de a acționa ca o pârghie de transformare în acest nou mod de lucru, care să permită inovarea în procesele, produse, servicii, comunicare și strategia de afaceri.

În acest scop, precum și pe baza Lean filosofia de pornire, tehnicile specifice ale diferitelor etape ale ciclului de inovare vor fi aplicate de dezvoltare client, propunere de valoare, Proiectare de service și procesele de proiectare Business. Noi tehnici și procese care vor face posibilă alinierea viziunii de afaceri și propunerea de valoare cu strategiile și principiile de experiență clientului.

GENERAL AIMS de formare

Pentru a dobândi instrumentele și cunoștințele pentru gestionarea inovării pentru dezvoltarea de produse inovatoare, servicii, comunicații și un model de afaceri cu un impact organizațional.

Pentru a afla tehnicile, să câștige experiență și de a dezvolta proiecte concrete de utilizare a design gândire metodologii pentru Servicii de proiectare și noile modele de afaceri (Business Design & Lean Start-up).

PROGRAMĂ

Acest curs postuniversitar este împărțit în 4 module, a patra fiind dezvoltarea unui proiect de cercetare final pentru a termina cursul.

 • Modulul I - Inovare ca o pârghie pentru transformare.
 • Modulul II - Thinking design ca o paradigmă de inovare.
 • Modulul III - Tehnici de proiectare Gândire aplicate Service Design.
 • Modulul IV - proiect final.

OPORTUNITĂȚI CARIERĂ

 • Managerul de inovare sau Consultant
 • Cercetator de proiectare
 • Interacțiune Designer
 • Arhitect informații
 • Visual Designer
 • UX Prototyping
 • Designer Servicii
 • Business Designer

FIȘĂ

Editare: 3rd Edition

Calificare: Diplomă postuniversitară în inovație și design Gândire acreditat de către Universidad de Vic-UCC. Studenții fără diplome universitare vor primi o diplomă universitară de Studii extensie.

Credite: 30 ECTS

Perioada școală: Din 20 octombrie 2015 până în mai 2016. Proiectul final de prezentare: iunie 2016 Orar: marți și joi de la 19h la 22h

Mod: La fata locului

Limba: spaniol

Pret: 3480 €

Acces: Absolvenții. Grade universitare de licență în Arte și Design, precum și cele legate de următoarele categorii profesionale: design interior, design grafic, design industrial și de arte aplicate îmbrăcăminte. Profesioniștii din sectorul fără pregătire specifică, dar care pot demonstra expertiza profesionala. Solicitanții vor suferi un proces de selecție pentru acceptarea pe cursul.

Observații: Desigur spaniolă intensiv pentru studenții străini care doresc să aplice la gradul de Master (curs optional). De la 10 septembrie până în octombrie, 2; de luni până vineri (4 ore / zi) - 395 €.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 14 mai multe cursuri de la Bau Design College of Barcelona »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
3,480 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare