Read the Official Description

Diplomă postuniversitară în Ilustrație

Acest grad de studii postuniversitare consideră și patrunde in ilustrare ca un element relevant în comunicarea vizuală contemporană. Prezența în mass-media se extinde în diferite domenii și colonizeaza noi suporturi. Ilustrație este, de asemenea, un mijloc valoros de expresie artistică și un limbaj universal în care să difuzeze ideile cu mai multe aplicații și funcții: de podoaba de opinie și informare la încurajarea lecturii.

Domeniul profesional în care ilustratori va dezvolta activitatea profesională cuprinde diferite domenii de comunicare: publicitate, presa, literatura, design, aplicarea de produse, noi formate audiovizuale.

In acest diplomă postuniversitară elevii vor îngropa în funcțiile de ilustrare și principalele domenii și aplicații sale, precum în figura Illustrator și valoarea lucrărilor ilustratori ca furnizori de informații, trend-setteri, critici, istorici sau grafic martori care părăsesc dovada ceva care a avut loc la un moment dat.

OBIECTIVE GENERALE

Scopul acestui curs diplomă postuniversitară este de a analiza domenii diferite, utilizări și aplicații de ilustrare care nevoile pieței, precum și să se îngropa în aspectele tehnice și conceptuale pentru a ajunge propria limbă a studentului.

PROGRAMĂ

Acest program este format din 8 module care descriu diferitele categorii și funcții de ilustrare, și se încheie cu un proiect final. În modulele elevii vor dezvolta continutul teoretice și practice, cu crearea de ilustrații pentru diferitele domenii ale acestei profesii.

Modulele vor fi împărtășită de profesori, toți profesioniști bine-cunoscute din sectorul ilustrare. Ei vor sugera exercitii din propria experiență în domeniile lor: narativ, tendințe, new media, produs, Press, comic, etc.

Modulele vor fi completate cu interventii, prelegeri și discuții, care, uneori și pe parcursul cursului, vor fi date de ilustratori de lucru care sunt specializați în diferite sectoare ale ilustrare.

 • Modulul I - Ilustrație în presă.
 • Modulul II - Ilustrație a tendințelor.
 • Modulul III - ilustrare pentru copii. Narativ și literatura.
 • Modulul IV - Publicitate. Campanie grafic.
 • Modulul V - ilustrare științific.
 • Modulul VI - Packaging.
 • Modulul VII - new media și formate.
 • Modulul VIII -Contravaloarea piața muncii.

OPORTUNITĂȚI CARIERĂ

Ilustrator în diferite domenii:

 • Presa, narative și literatură
 • Tehnică și științifică
 • Moda si noi tendinte
 • Ambalare și publicitate.

FIȘĂ

Editare: 6th Edition

Calificare: Diplomă postuniversitară în Ilustrație acreditat de către Universidad de Vic-UCC. Studenții fără ne

Credite: 30 ECTS

Perioada școală: Grupa A: de la 19 octombrie 2015 până în mai 2016 Grupa B: Din 20 octombrie 2015 până în mai 2016. Proiectul final de prezentare: iunie 2016

Orar: Grupa A: luni si miercuri de la 16h la 19h. Grupa B: marți și joi de la 16h la 19h

Mod: La fata locului

Limba: spaniol

Pret: 3480 €

Acces: Absolvenții. Grade universitare de licență în Arte și Design, precum și cele legate de următoarele categorii profesionale: design interior, design grafic, design industrial și de arte aplicate îmbrăcăminte. Profesioniștii din sectorul fără pregătire specifică, dar care pot demonstra expertiza profesionala. Solicitanții vor suferi un proces de selecție pentru acceptarea pe cursul.

Observații: Desigur spaniolă intensiv pentru studenții străini care doresc să aplice la gradul de Master (curs optional). De la 10 septembrie până în octombrie, 2; de luni până vineri (4 ore / zi) - 395 €.

Program taught in:
Spaniolă

See 14 more programs offered by Bau Design College of Barcelona »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
3,480
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date