Read the Official Description

Diplomă postuniversitară în design interior Iluminat

Lighting este instrumentul de designer de interior, care este indispensabilă pentru definirea obiectivelor proiectului și pentru a da caracter spațiu. Această disciplină este adesea legat de aspectele tehnice și a aplicațiilor de la un manual. Acest curs include cunoștințele metodologice legate de proiect care trebuie să fie luate în considerare într-un proiect de design interior, astfel încât studenții să poată dobândi abilitățile tehnice care sunt necesare pentru funcționalitatea pentru care spațiul este destinat, și astfel ca lumina este un element esențial variabilă în cadrul proiectului.

Cursul este format din trei module care se ocupă cu baza tehnică de iluminat și a conceptelor de proiect care elevii trebuie să știe în scopul de a stăpâni abilitățile tehnice și creative ale designer de interior, astfel încât acestea să poată garanta un răspuns profesional, de înaltă calitate pentru interior proiecte de design.

GENERAL AIMS de formare

Pentru a oferi instrumente de proiect și tehnici necesare pentru a proiectarea de iluminat interior.

Pentru a dezvolta capacitatea de a studia în profunzime și de a reflecta cu privire la tehnicile de reprezentare care sunt cele mai adecvate pentru exprimarea de lumină în cadrul proiectului.

Pentru a spori cunoștințele cu privire la aspectele tehnice (resurse tehnologice, noutățile de pe piața, etc.), care sunt necesare pentru rezolvarea unor proiecte de iluminat în spații interioare.

Să învețe limba tehnic, posibilitățile și tehnologia asociată cu iluminare.

Pentru a lărgi sistematic cunoștințe despre tehnologia de iluminare avansată.

Pentru a identifica și rezolva problemele de iluminat în spații interioare, prin detectarea zonelor de îmbunătățire.

PROGRAMUL DE STUDII

  • Modulul I - Bazele de lumină și tehnologie de iluminare. Cultura de iluminat.
  • Modulul II - tipologii si sisteme de iluminat
  • Modulul III - iluminat în spațiul de elaborare de proiect Interior

În fiecare modul, profesorii combina o parte a cunoștințelor teoretice cu o altă parte care implică aplicarea sa în practică. Acest lucru se face folosind exercitii.

Clasele sunt completate de cursuri de profesioniștii din sector, precum și prin vizite la site-uri reale.

În faza finală a cursului, se lucrează la proiectul final, care va fi ulterior apărat în fața unei comisii de profesionisti specializati. Elevii vor avea sprijinul unui tutore, care le va ghida în timpul pregătirii proiectului final.

FIȘĂ

Editare: Editia 1

Calificare: Diploma de Studii Postuniversitare în interior Design de lumina, eliberată de Universitatea din Vic-UCC. Studenții fără o diplomă universitară anterior va fi acordat o diplomă universitară extensie.

Credite: 30 ECTS

Perioada școală: Din 19 octombrie 2015 până în mai 2016. Proiectul final de prezentare: iunie 2016

Orar: Luni si miercuri de la 16h la 19h Mod: on-site

Limba: spaniol

Pret: 3480 €

Acces: Elevii cu primele grade sau grade mai mari. Cursuri de formare de nivel superior în Arte Plastice și Design, Design Interior, Design grafic, design industrial si Arte Aplicate a îmbrăcăminte. Designeri tehnice care doresc să se mute mai aproape de domeniul de iluminat de proiectare. Profesioniștii din sectorul care nu au calificare specifică, dar care pot demonstra experiența profesională. Admiterea la curs va fi de un proces de selecție.

Observații: Desigur spaniolă intensiv pentru studenții străini care doresc să aplice la gradul de Master (curs optional). De la 10 septembrie până în octombrie, 2; de luni până vineri (4 ore / zi) - 395 €.

Program taught in:
Spaniolă

See 14 more programs offered by Bau Design College of Barcelona »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
3,480 EUR
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date