Diplomă avansată sau postuniversitară în domeniul artelor europene de panificație și patiserie

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă avansată sau postuniversitară în domeniul artelor europene de panificație și patiserie

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

Diplomă avansată și diplomă postuniversitară în artele europene de coacere și patiserie

Obiectivele programului și rezultatele învățării

La încheierea programului, elevii vor putea:

  1. Identificați echipamentele, mărfurile și metodele necesare pentru pregătirea diferitelor exemple de pâine europene și internaționale, produse de patiserie, prăjituri, deserturi, înghețate, bomboane și dulciuri
  2. Creați o gamă de pâine, produse de patiserie, prăjituri, înghețate, bomboane, pahare, deserturi calde, reci și congelate, produse de cofetărie și bomboane de ciocolată
  3. Demonstrați și aplicați abilitățile de preparare și gătire a alimentelor, care sunt sigure, igienice și profesionale după standardele elvețiene
  4. Explicați funcționarea și administrarea procesului de achiziție culinară.
  5. Creați decorațiuni comestibile și exponate pentru bufete și deserturi plăcute.
Programul Descriere

Scopul acestei unități este de a permite studenților să obțină cunoștințe despre echipamentele, mărfurile și metodele necesare pregătirii și gătitului / prăjiturilor de pâine, patiserie, prăjituri, deserturi și ciocolată elvețiene și europene, stiluri de bufet și deserturi placate, create în Europa și să dezvolte abilități în pregătirea, gătirea și revizuirea felurilor de mâncare europene în conformitate cu standardele elvețiene înalte de igienă și siguranță alimentară. În acest sens, unitatea se va ocupa de echipamentele, mărfurile și metodele de pregătire necesare pentru a putea planifica, pregăti și găti o gamă largă de mâncăruri europene.

Elevii vor dezvolta o înțelegere a diferitelor tipuri de produse alimentare europene și a influențelor și cerințelor lor specifice. Elevii vor avea ocazia să-și practice și să-și dezvolte abilitățile în pregătirea și coacerea unei palete de pâini și produse de patiserie europene, patiserie, prăjituri, deserturi și ciocolată, asigurând în același timp că practicile sigure, profesionale și igienice sunt respectate în orice moment. Acestea vor fi introduse în procesul de revizuire și evaluare a felurilor de mâncare și apoi vor recomanda orice îmbunătățiri adecvate.

Aplicarea tehnicilor de evaluare și a criteriilor de calitate va aduce o contribuție valoroasă la rolul viitor al elevilor în calitate de supraveghetor în industria ospitalității. Studenții vor lua în considerare influența pe care alte țări europene o au asupra produselor alimentare elvețiene și vor explora factorii care au promovat încorporarea influențelor alimentare europene. Elevii își vor dezvolta cunoștințele, abilitățile și înțelegerea gastronomiei și a principiilor gastronomice. Această unitate va permite, de asemenea, elevilor să dezvolte aplicarea abilităților manageriale implicate în dezvoltarea produselor și serviciilor, precum și cercetarea și evaluarea inovațiilor curente.

Instructorul dvs. executiv

Chef Andreas Kurfurst cu mai mult de 25 de ani de experienta culinara este Chef executiv si Head Culinary Instructor la HTMi. El a fost anterior vicepreședinte al Emirates Guild Culinary and Chief Executive Food and Beverage la Marriott Salalah, Oman. Înainte de aceasta, a fost director de alimentație și băuturi la Renaissance Hotel Dubai. Bucătarul Kurfurst a avut diverse poziții culinare, inclusiv Chef executiv la hotelurile Renaissance și Ramada Hotels din Dubai, precum și la bucătarul de patiserie de la Ramada Hotel Dubai. directorul său de patiserie a început la restaurantul din Londra Elveția, la Leicester Square, urmat de o vastă experiență în Bagdad, Irak, înainte de a se deplasa la Riyadh, Arabia Saudită unde a lucrat timp de patru ani ca bucătar de patiserie. Aceasta a inclus catering pentru multe palate saudite, inclusiv pentru Printul Crown, care acum este rege al Arabiei Saudite.

Cerințe de intrare:

Candidații pentru Diploma Avansată ar trebui să aibă cel puțin 18 ani cu o pasiune pentru artele culinare. Aceasta este specializarea ideală pentru studenții care sunt în prezent înscriși într-un program culinar universitar. Candidații pentru diploma de studii postuniversitare trebuie să aibă cel puțin 20 de ani, să dețină o diplomă de ospitalitate, culinare sau conexe la nivel de licență sau postuniversitare și / sau să aibă o experiență de bucătărie profesională de cel puțin doi ani.

Competență lingvistică: Nivelul de limba engleză cerut prin interviu / test HTMi sau dacă aveți TOEFL 450 sau IELTS 5 sau un echivalent HTMi Engleză scor de test de plasare.

Absolvire

Elevii care finalizează cu succes programul (studiu universitar și stagiu / stagiu) vor primi Diploma avansată sau PgD în artele europene de coacere și patiserie sau Diplomă avansată sau Pgd în arte culinare (personalizate) de către hotelul HTMi și Institutul de Management al Turismului .

58863_Culinary_arts_Baking_and_pastry.jpg

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Aug. 2019
Duration
Durata
40 - 44 săptămâni
Cu normă întreagă
Locations
Elveţia - Lucerne, Lucerne
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Elveţia - Lucerne, Lucerne
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Aug. 2019
Elveţia - Lucerne, Lucerne
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Videoclipuri

HTMi Culinary Centre Overview

Student experience

400 Year Old Recipe - Austrian Linzer Tart

Culinary arts programme at HTMi

Molecular Gastronomy at HTMi - Chef Rolf Caviezel