Citește Descrierea Oficială

Diploma avansată de afaceri explorează mai în profunzime cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi un administrator de organizare și de afaceri executiv de conducere eficient. Calificarea este o progresie logică de Diploma de afaceri și este o calificare foarte recomandat pentru toți managerii sau persoanele care doresc să intre în posturi de conducere intr-o serie de organizații.

Toate cursurile noastre de management și de afaceri dota student cu relevante calificare seturi de angajare în aceste anumite domenii: comunicare, lucrul în echipă, rezolvarea problemelor, initiativa si Enterprise, Planificare și Organizarea, managementul de sine, de învățare și Tehnologie Această calificare reflectă rolul persoanelor cu experiență semnificativă într-un rol administrativ superior, care caută să dezvolte expertiza într-o gamă mai largă de funcții de afaceri.

Calificarea este potrivit pentru persoanele care posedă semnificative abilități de afaceri teoretice și cunoștințe și doresc să consolideze și să construiască căi către noi oportunități educaționale sau de angajare.

Ce veți învăța

  • Gestionați dezvoltare organizațională și schimbare
  • gestionaţi publicitate
  • abilități de planificare Finanțe
  • Abilități de management de proiect
  • abilități de planificare eficiente de afaceri și de management

cerinţe de intrare

Cu toate că pachetul de formare nu prevede cerințe de intrare, RTOXYZ utilizează următoarele criterii de intrare în această calificare: Studenții internaționali (în cazul în curs de oferit în viitor)

  • vârsta 18
  • IELTS 5.5 sau echivalent competență în limba engleză
  • Terminat liceul, sau echivalent
Program taught in:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Australian College of Technology & Business »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
29 săptămâni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date