Diplomă avansată în piețele financiare

University of Johannesburg

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă avansată în piețele financiare

University of Johannesburg

Scopul Diploma Avansate în piețele financiare este de a dezvolta cunoștințele studentului a disciplinei piețelor financiare și de tranzacționare. Programul este format dintr-un curriculum concentrat pentru a pregăti student pentru o carieră în piețele financiare. Curriculum-ul include zece zone tematice variind de la Introducere în piețele financiare la Teoria evenimentelor corporative la tranzacționare pe piețele financiare și încheierea tranzacțiilor pe piața financiară. Mastering a curriculum-ului va oferi studenților cu capacitatea de a sintetiza principiile pieței financiare și aplicarea unor instrumente financiare într-un mod profesionist. cunoașterea fundamentală a investițiilor globale relevante pentru industria pieței financiare va fi câștigată care permite studentului de calificare să lucreze în lumea de astăzi a industriei profesionale pe piețele financiare. Programul pune accentul pe competența, integritatea și aplicarea eticii într-un mediu profesional. Studentul de succes va obține o perspectivă pe piața financiară globală și Africa de Sud și o înțelegere în profunzime a pietei, care le va oferi un avantaj competitiv pentru ocuparea forței de muncă.

CERINȚE DE INTRARE

Cerințele de admitere pentru acest program va adera la Universitatea din Johannesburg Politica de admitere și selecție. Un student ar trebui să aibă una dintre următoarele: nivelul NQF NEW / OLD 6 calificare cu experiență relevantă de muncă de 3 ani de pe piețele financiare; NEW / OLD CNCIS nivelul 6 de calificare în finanțe; sau experiență de 5 ani de muncă relevantă pe piețele financiare. In plus, Grad 12 Matematică cu un scor minim APS 4 este necesar.

Elevii cu un SPA de mai jos 4 sau cu grad 12 alfabetizare matematică vor fi luate în considerare numai după finalizarea matematică pentru modulul studenților Diploma oferit de Facultatea de Stiinte de la Universitatea din Johannesburg.

ÎNCHIDERE DATE PENTRU APLICAȚII

31 octombrie anual pentru studiu în anul următor.
31 august anual pentru studenții internaționali.


Formularele de cerere și informații pot fi obținute de la departamentul relevant.
Studiu pregătitor și un examen de admitere poate fi solicitată de către departamentul relevant.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Locations
Africa de Sud - Johannesburg, Gauteng
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Africa de Sud - Johannesburg, Gauteng
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala