Diplomă (extinsă) în tehnologie alimentară

Generalități

Programul de descriere

Scopul central al Diplomei (Extins) în Tehnologia Alimentelor este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în Tehnologia alimentelor. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei tehnologiei alimentare. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a câștiga experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.

Catalogul gândirii / Unsplash

Rezultatele nivelului de ieșire

Studenții ar trebui să poată:

  • Identificați, evaluați și rezolvați atât probleme de rutină, cât și necunoscute, folosind proceduri / metode / tehnici corecte.
  • Lucrează eficient cu alții în echipă.
  • Gestionează activități de învățare bine definite și noi într-un mediu de învățare structurat.
  • Analizați, sintetizați și evaluați informațiile, teoriile și ideile asociate chimiei analitice / biotehnologiei / tehnologiei alimentare.
  • Demonstrați o înțelegere a domeniului de aplicare și a principalelor domenii ale chimiei analitice / biotehnologiei / tehnologiei alimentare și a modului în care disciplina / domeniul respectiv se raportează la alte domenii sau sisteme.
  • Monitorizează-ți propriile performanțe și evaluează-le pe baza criteriilor date.
  • Prezentați și comunicați informațiile în mod eficient și semnificativ folosind convenții și formate ale discursurilor științifice și academice / profesionale.
  • Afișați responsabilitatea față de mediul și sănătatea altora prin utilizarea științei și tehnologiei în conformitate cu codurile sau practicile profesionale și / sau etice recunoscute.

Cerințe de admitere

  • APS minim: 21
  • Engleză: 4 (50%)
  • Matematică: 3 (40%)
  • Științe fizice: 3 (40% +)
  • Știința vieții 3 (40% +)

Oportunități de carieră

Tehnologii alimentari cercetează producția, prelucrarea, conservarea, ambalarea și distribuția alimentelor

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin