Diplomă în producția de muzică electronică

Centre for Arts and Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă în producția de muzică electronică

Centre for Arts and Technology

Sunetul te-a captivat mereu. Îți place să creezi bătăi care fac oamenii să se ridice și să se miște. Ideea de a crea sunete care să schimbe viața oamenilor este scopul final. Știi ce vrei să faci ... dar până acum nu ai crezut niciodată că poți transforma pasiunea într-o carieră reală. Adevarul este ca industria muzicala are nevoie de oameni la fel ca tine! Obțineți instruirea și îndrumarea de care aveți nevoie pentru ao duce la nivelul următor ca profesionist.

Programul Electronic de producție de muzică vă va pregăti pentru aceste cariere:

  • Producător de sunet și producător de muzică
  • Programator MIDI
  • Compozitor de sunet și muzică
  • Efectele de sunet și editorul de dialog
  • Producător audio / video și multimedia

Producția electronică de muzică este un program accelerat oferit prin departamentul nostru de tehnică audio. Acest curs este personalizat pentru oricine interesat de producția audio și muzică, acordând o atenție specială producției, înregistrării, mixării și aranjării muzicii digitale.

Cea mai bună parte? Tehnologia a deschis ușa noilor artiști pentru a crea muzică chiar din propriile studiouri de acasă. Deci, dacă vrei să fii un producător de muzică independent sau salariat, să creezi batai pentru un DJ sau să lucrezi în industria cinematografică, joc sau televiziune - pregătirile corecte și abilitățile tehnice îți vor permite să folosești computerul tău ca hub al tău creare de muzică digitală.

În numai 12 luni veți cunoaște competențele, software-ul și echipamentul de care aveți nevoie pentru a intra în biz, incluzând: Logic-Pro Tools-MIDI-Muzică Compoziție și Teorie-Înregistrare și Mixare-Dezvoltare Profesională- Managementul carierei.

Instructorii de la Centre for Arts and Technology vor îngriji talentele și vă vor arăta cum să începeți în industrie din prima zi. Cu ajutorul lor, vă veți construi propriul tambur demo profesional și veți învăța cum să produceți, să comercializați și să vindeți muzica. Veți deveni familiarizați cu aspectele legate de managementul proiectelor, de rezolvarea problemelor, de rețelele de afaceri și de managementul carierei, pentru a vă pregăti pentru partea de afaceri a postului. Cel mai bun dintre toate, veți putea alege dintr-o gamă largă de electives din vasta Inginerie Audio

Cursul fluxului

În primul trimestru, veți învăța abilitățile tehnice și teoretice fundamentale necesare pentru a lucra în industria audio, deoarece se referă la artiști și producători electronici. Veți învăța extensiv în cadrul DAW-urilor standard din industrie, cum ar fi Ableton live, aplicând teoria muzicii în compoziția dvs. și învățați tehnici adecvate pentru a vă proiecta propriile piese.

În al doilea trimestru, elevii se vor axa mai mult pe subiecte acoperite în primul trimestru, solidificând baza lor de cunoștințe. Elevii vor învăța, de asemenea, intrările și ieșirile de a-și realiza live seturile, incluzând melodiile de potrivire, formare și mixare. Al doilea trimestru, de asemenea, are elevii care lucrează mai intens pe designul lor de sunet și compozitor.

În al treilea trimestru, armarea în direct a sunetului este introdusă cu configurarea practică și teardown de sisteme de sunet complete. Tehnicile de producție și tendințele sonice sunt explorate într-o varietate de genuri EDM, precum și o tehnică avansată de proiectare a sunetului. Trimestrul se încheie cu un accent pe aranjarea pieselor și scrierea de compoziții într-un DAW, incluzând analiza melodiilor populare și a tendințelor de compoziție.

În ultimul trimestru, veți lucra la obiectivele de carieră cu clase pe industria muzicală, care îi vor ajuta pe elevi să înțeleagă partea de afaceri a producerii și comercializării de muzică. O clasă avansată de DJ vă va ajuta să vă pregătiți pentru seturile live în timp ce efectuați performanțe pe hardware-ul standard industrial și să înțelegeți cum să utilizați Ableton Live pentru a rula secvențe și spectacole complicate. Amestecarea și mastering-ul reprezintă o mare parte a acestui trimestru, studenții având instructori de mentorat pentru a le ajuta să-și finalizeze cântecele pentru eliberare corespunzătoare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 19, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
12 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
23,900 CAD
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Canada - Kelowna, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala