Ești fanatici de animație? Tipul de persoană care urăște trezirea la un ceas cu alarmă pentru școală, dar poate sări mereu din pat pentru desene animate de dimineața zilei de sâmbătă? Are "a lua notițe" în clasă înseamnă în mod constant doodling și visarea de zi cu zi despre lumi fantezie de departe și caractere colorate? Dacă da, animație 2D

  • Digital Animator
  • Designer de caractere
  • Storyboard Revisionist
  • Layout Artist
  • Artist de fundal
  • Ilustrator

2D Colegiul de instruire pentru animație

Personajele animate nu mai sunt văzute decât în ​​desene animate de sâmbătă dimineața sau pe ecranul mare - au lucrat în jocuri online, aplicații, reclame TV ... cam oriunde te uiți! Deși mass-media poate fi mereu în schimbare, legătura noastră cu personaje animate va rămâne întotdeauna. Iar modul în care aceste personaje sunt aduse la viață astăzi rămâne adevărat în primele zile ale animației clasice ... Deci! Sunteți gata să vă luați locul la desen ?! Veți intra în piața locurilor de muncă cu un portofoliu profesionist și un demo tambur, arătându-vă talentul și stilul dvs. potențialilor angajatori. O înțelegere solidă a animației 2D rămâne una dintre aptitudinile fundamentale fundamentale pe care multe studiouri le caută în angajarea animatorilor. Absolvenții acestui program pot fi găsiți pe baza unor proiecte uimitoare, printre care: Rick and Morty • Maimuțe rachete • Camping Lakebottom • Teen Titans GO Când instructorii noștri nu sunt la clasă cu studenții, ei pot fi găsiți în industria de animație pentru studiouri de animație cum ar fi: Desene animate atomice • Yeti Farm Creative • Disney Interactive • Mercury Filmworks Acest program accelerat vă va oferi abilitățile și pregătirea de care aveți nevoie pentru a vă arunca în industria animației, inclusiv: design-layout și producție de caractere - -Cell Animation-Design pentru jocuri online și mobile - și multe altele!

"Toată lumea și tot ceea ce vă conectați la Centre for Arts and Technology este cea mai bună sursă pentru a vă asigura că veți profita din plin de pasiunea și talentul dvs." - Devin James Watterston

Cursul fluxului

În acest trimestru introductiv, veți învăța abilitățile și cunoștințele practice care formează fundamentul artei vizuale în animație. În cursul inițial de animație a caracterelor, veți fi prezentați principiilor animației și aplicării desenului tradițional în animația 2D. Veți primi o introducere în industria de animație care acoperă istoria animației, importanța sa culturală în schimbare, jucătorii / influențatorii majori din trecut și actuali, tipurile de animație (2D, 3D, stop-motion, capturarea mișcării etc.). În primul curs de desen pe viață, sesiunile de desen săptămânal vă vor antrena pentru a reda forma umană cu exactitate - o abilitate esențială pentru animația 2D.

În cel de-al doilea trimestru, se va baza pe principiile fundamentale ale animației dobândite în primul trimestru al tău, cu un studiu tradițional al mecanicii umane și animale și în actorie. Vă veți concentra asupra reglării abilităților tale de viață cum ar fi umbrirea, perspectiva, anatomia, proporțiile și alte elemente esențiale pentru a reprezenta forma umană artistică. Principiile și regulile perspectivei liniare și organice sunt acoperite alături de alte elemente de desen. Pictura digitala si designul pentru animatie vor fi introduse pentru a completa si a lărgi paleta artistica.

În cel de-al treilea trimestru, veți trece de la animația tradițională la Animația digitală a caracterelor în care, pe lângă animarea cu active de calitate în studio, veți fi introduși în instrumentele și tehnicile de lucru în acest mediu digital. Veți continua cu o instruire mai avansată de viață, în care veți obține cunoștințe suplimentare despre anatomie, structură, compoziție, greutatea liniei și randarea pentru reprezentarea formei umane și animale, alături de dezvoltarea tehnicilor și principiilor pentru designul puternic al caracterului. Veți fi, de asemenea, familiarizați cu Storyboarding, unde veți practica crearea de artă secvențială pentru a transmite povestea și caracterul în media vizuală.

În al patrulea trimestru, veți continua să modelați procesul și tehnicile de animație 2D Digital Character, prin aplicarea metodelor și instrumentelor software standard. Veți adăuga o lățime esențială în portofoliul dvs. de artă 2D prin intermediul studiului tradițional mixt în materie de desen animat cu pictura în apă, marcare și redare cu cerneală, creion și pastel, precum și principii de design și elemente în ceea ce privește designul în animație. Veți începe procesul de pre-producție de pitching și de a dezvolta o idee pentru proiectul dvs. final, care vă permite să explorați libertatea creativă de a-ți realiza propria idee, punând în practică tot ceea ce ați învățat despre procesul unei conducte de spectacole animate.

În acest ultim trimestru crucial, veți beneficia de îndrumarea și îndrumarea instructorilor dvs. profesioniști și a antrenorilor de succes meniți să vă ajute în asigurarea unui loc de muncă după absolvire. Animația digitală a caracterelor va continua să predea și să consolideze tehnici mai avansate, permițându-vă să vă perfecționați abilitățile de animație la nivelul de ocupare a forței de muncă. Proiectul final va intra în faza de producție cheie și veți învăța să utilizați procesele de editare digitală și postproducție în livrarea acestui proiect final și un demo profesional și un site de portofoliu.

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Centre for Arts and Technology »

Ultima actualizare October 19, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
15 luni
La zi
Price
28,150 CAD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date