Programul de 20 de luni este conceput pentru a oferi studenților care sunt pasionați de sectorul alimentar și băuturi cu calificări profesionale pentru a începe o carieră în managementul restaurantului. Programul cuprinde cunoștințe teoretice, conținut practic din lumea reală și stagii. Dincolo de mastering fundamentale ale managementului operațiunilor restaurantului, studenții vor fi echipați cu o experiență de afaceri prin dezvoltarea abilităților legate de finanțe, marketing și managementul resurselor umane, care sunt esențiale pentru a deveni un manager de restaurant profesionist de succes. Acest program este ideal pentru studenții care aspiră pentru posturi precum manager de restaurant, catering sau banchet manager, director de alimente și băuturi în cadrul restaurantului și hotelurilor.

stagii

Sunt disponibile oportunități multiple pentru absolvenți proaspeți și persoane calificate pentru a se înscrie în programe de certificat și de diplomă cu stagii practice în Emiratele Arabe Unite.

Parteneriatele industriale solide ale HTMI din cadrul grupurilor internaționale majore de hoteluri și companiilor aeriene permit studenților să beneficieze de experiențe practice de plasare într-o varietate de sectoare, în funcție de concentrarea programelor.

Echipa HTMi de orientare în carieră din Dubai știe că abilitățile practice combinate cu o atitudine pozitivă sunt foarte apreciate de către angajatorii de resurse umane, prin urmare am conceput cursurile noastre pentru a antrena atitudinea elevilor pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră în mod incomensurabil. Stagiul nostru de practică și realizările la locul de muncă vorbesc de la sine.

75% dintre absolvenții HTMi se alătură lanțurilor hoteliere internaționale importante, unul din trei absolvenți HTMi își încep carierele de ospitalitate în funcții de conducere, iar 80% dintre absolvenții HTMi își asigură plasarea lor în întregime înainte de a-și termina semestrul final.

burse de studiu

HTMi Dubai oferă o varietate de burse.

Bursele sunt oferite persoanelor care au trecut cu succes la liceu cu o medie de cel puțin 90% (sau echivalent) sau CGPA 3.0 de mai sus (sau echivalent) pentru studenții de transfer. Studentul va sprijini, de asemenea, cererea sa cu dovezi care să arate motivația sa pentru industria ospitalității.

Un număr limitat de burse sunt disponibile pentru fiecare semestru (începând din ianuarie și august în fiecare an), iar candidaturile trebuie depuse cel puțin două luni calendaristice înainte de începerea semestrului.

Toate cererile vor fi examinate de către Consiliul academic HTMi din Dubai, iar candidații selectați vor fi contactați pentru un interviu.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la HTMI Switzerland Dubai »

Ultima actualizare April 11, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
20 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date