Diplomă în management turism și ospitalitate

Generalități

Programul de descriere

tsbg-slide-15.jpg

Cele patru-semestru Colegiul a fost stabilit de Steirischer Hotelfachschulverein pentru studenții care au absolvit cu succes școli superioare secundare (un nivel)-și solicitanți care au trecut examenul de admitere la facultate care doresc să se concentreze pe formarea profesională în domeniul turismului. În ceea ce privește organizarea și cazare Colegiul este conectat cu hotelul Școala și Institutul Superior de Turism.

Școlarizarea dureaza timp de patru semestre. Anul școlar începe în luna septembrie și se termină în prima sâmbătă din luna iunie. (Examenul de admitere la facultate pot fi luate de la școlile de Turism.) Colegiul de Turism si vacante dă educație generală și studii comerciale specifice, de formare în domeniul turismului și gastronomie, studii de specialitate în cel puțin două limbi străine, cunoștințe și competență în domeniul operațiunilor de servicii pentru oaspeti, alimentară și a băuturilor și în domeniul administrației și servicii pentru clienți.

Formare practic orientat garanteaza o pregătire temeinică pentru locuri de muncă și salariați care desfășoară activități independente în diferite linii ale industriei ospitalității și petrecere a timpului liber și în administrarea comercială intermediar și mai mare.

În plus, cursurile Colegiului de turism și petrecerea timpului liber cu accent pe a treia limbă străină oferi cunoștințe și competențe solide în domeniile de competență în comunicare, la hotel și agenție de turism corespondență și terminologia de specialitate cu referire la managementul turismului în trei limbi.

Absolvenții noștri continue de locuri de muncă care necesită un grad ridicat de responsabilitate și independență în dezvoltarea de concepte de turism regionale și supraregionale, în planificarea, coordonarea și supravegherea procedurilor operaționale și operațiuni specifice de prelucrare a datelor electronice, în negocierea și redactarea de contracte, precum și în toate operațiunile de afaceri de asteptare pentru corespondență limbă străină.

Suntem hotărâți pentru a satisface cererea de locuri de muncă în continuă creștere pentru mai instruit profesional de limbă engleză experți turism, oferind un program de doi ani pentru elevii dornici pentru a răspunde provocărilor globalizării.

Din octombrie 2002 se pregătesc studenți la colegiul nostru au avut posibilitatea de a opta pentru noua ramura a colegiului în care de școlarizare este exclusiv în limba engleză.

Credem cu tărie că de formare în profunzime în limba engleză este un pas firesc și necesar pentru creșterea profesionalismului în una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume. Câștigă, de asemenea, un nivel ridicat de competență în limba engleză este pur și simplu o necesitate pentru toată lumea în domeniul ospitalității pentru a face față impactului economiei globale și pentru a garanta avansarea în carieră.

Factori majori, cum ar fi cursuri de cercetare pe internet, în profunzime de formare, lecții susținute de calculator și stagii cu companii de ospitalitate va contribui la succesul acestui program.

Colegiul de Turism si vacante Industrie este un non-profit, institutie de gradul de acordare de învățământ superior, susținut de Camera de Comerț din Stiria. Deși statutul nostru legal este privat, curriculum-ul nostru este recunoscut de guvern și suntem sub supravegherea Ministerului Educației.

Studenții noștri sunt înscriși în programe de patru-semestru oferind cursuri pentru directori în domeniul ospitalității și turismului. Colegiul oferă studenților de formare a noastră calitate carieră prin combinarea teorie cameră de clasă cu practica, experienta la locul de muncă. Pe-campus de cazare și de școlarizare sunt disponibile la un preț mai competitiv.

Cursurile cuprind predare teoretică și practică într-o mare varietate de subiecte de care cei următoarele sunt printre cele mai importante: engleză, franceză, spaniolă sau italiană, Contabilitate și Management Financiar, prelucrarea datelor, Marketing, Economie în industria turismului, de gătit și servire, alimentare si bauturi Management și seminarii în managementul turismului, Hotel Management, Tehnologia Informației, precum și de animație culturală.

Instruire practică (stagiu) cu durata de trei luni la întreprinderile turistice între doua și a treia semestre este obligatorie.

Cerințe de intrare pentru fotbal: certificat general al superior de calificare de învățământ secundar pentru admitere la universitate.

TERMENI DE ADMITERE

Candidații sunt invitați la un interviu de admitere cu programare in Bad Gleichenberg. Este aceasta care decide dacă admitere vor sau nu vor fi acordate. Până în august cei admisi vor primi o broșură informativă privind echipamentele necesare, codul vestimentar și datele pe termen.

Instruire practică in vacanta de vara

Instruire practică de o perioadă minimă de 12 săptămâni este obligatorie pentru toți elevii în timpul vacanța de vară dintre doua și a treia semestru. Aceasta poate fi efectuată într-o unitate legate de turism (- bucatarie, service, receptie, administrare, agentie de turism -) în Austria sau în străinătate. Examenul final nu poate fi luată fără pregătire practică corespunzătoare.

College Campus

RESIDENCE STUDENȚILOR LA școli de turism

Școlilor de Turism sunt conduse ca un, orientată spre viitor școală privată internat. În consecință, studenții noștri dobândesc calificări cheie, cum ar fi lucrul în echipă, dezvoltarea personalității, aptitudinilor sociale, calități de lider și un simț al responsabilității.

Campusul cuprinde o suprafață de 25.000 m2 și este situat direct în parcul Bad Gleichenberg. În campus sunt studenți din mai mult de 25 de națiuni. Deci, aveți posibilitatea de a cunoaște culturi străine, alte tradiții și obiceiuri și nu în ultimul rând pentru a face prieteni și de a crea rețele pentru viață. De viață și de studierea împreună pe campus elevii invata soft skills foarte importante, cum ar fi spiritul de echipă, toleranța, respectul, eticheta și de conducere. Infrastructură perfectă, profesori cu experiență în muncă și un număr mare de oportunități de instruire suplimentară a face acest colegiu baza ideală pentru viitorul tau.

Vă oferim un program cuprinzător, inclusiv sport și wellness (săli de fitness, sală de sport modernă), muzică și activități culturale într-un mediu modern, echipat cu campus WiFi gratuit. În plus, puteți lua parte la diferite excursii.

sniffle ZILE

Vizitati-ne gratuit pentru o zi și de ședere o noapte în campusul nostru. In acest fel s-ar putea ajunge să cunoști școala noastră, studenți, profesori și angajați în același timp!

College Campus
Ultima actualizare Nov 2016

Despre facultate

The four-semester, private College of Tourism and Leisure Industry in Austria - Bad Gleichenberg was established for students having successfully completed upper secondary education (A-levels) or appl ... Citeste mai mult

The four-semester, private College of Tourism and Leisure Industry in Austria - Bad Gleichenberg was established for students having successfully completed upper secondary education (A-levels) or applicants having passed a college entrance exam. Citește mai puţin