Read the Official Description

Modulele de editare și postare de dezvoltare profesională continuă (CPD) sunt destinate producătorilor de filme și profesioniștilor din industrie care caută să-și îmbunătățească abilitățile pe care le folosesc deja și să învețe noi competențe pentru a-și dezvolta practica profesională.

Modulele CPD vă vor permite să dezvoltați cunoștințe, înțelegeri și abilități avansate în zona subiectului modulului. Veți fi pregătiți pentru dezvoltarea viitoare a carierei și pentru avansarea tehnicilor de filmare. Predarea este oferită de profesioniști din industrie și accentuează fluxurile de lucru profesionale colaborative și rolurile întregului personal din cadrul Departamentului de Editare în contextul producției de filme digitale. Printre subiectele acoperite se numără: lucrul cu formatele digitale de înregistrare a camerelor cinematografice (de exemplu, formatul Arri Log C), clasificarea culorilor, postarea audio și platformele de difuzare.

Aceste module adaptate oferă o expunere profundă la abilitățile, cunoștințele și creativitatea necesare pentru a obține o poziție sigură în lumea competitivă a Editare și post producție (EPP).


module

Fiecare prezentare a modulelor de mai jos vă va oferi o imagine a conținutului și a experienței și / sau a calificărilor necesare pentru a lua modulul.

Începând cu ianuarie 2018

  • Arta editării
  • Colorarea și finisarea culorilor

Începând cu septembrie 2018

  • Efecte vizuale și compoziții
  • Rolul editorului


Cerințe de intrare

Un fundal în editarea de filme este esențial, cu cel puțin patru ani de experiență fie independent, fie cu o companie.


Taxe și finanțare

Costul fiecărui modul este de £ 1000, care include 12 sesiuni de predare pe parcursul a 12 săptămâni. Vă rugăm să rețineți că veți avea acces numai la echipamentele și spațiile noastre tehnice în timpul sesiunilor și în orice moment în afara acestui lucru.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Program taught in:
Engleză
Last updated June 10, 2018
Acest curs este
Start Date
Ian. 2019
Sept. 2019
Duration
12 săptămâni
Full-time
Price
1,000 GBP
£ 1000 pentru fiecare modul
Deadline
By locations
By date
Start Date
Ian. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Ian. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date