Acesta este un program ideal pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile lor de lucru, în scopul de a obține un loc de muncă sau pentru a avansa în formare sau locul lor de muncă.

Programul duce la un BTEC în WorkSkills Plus, o calificare profesională recunoscută pe plan internațional la nivel de 3 privind Cadrul Național al Calificărilor (CNC). Acesta este proiectat și acreditat de către Edexcel, cel mai important furnizor de calificare recunoscute la nivel internațional.

Această calificare BTEC face un minunat adaos in CV-ul și este aprobat de către UKBA pentru studenții non-UE și UE.

Programul constă din două etape:

1. Studiu Perioada

Tu va studia pentru un minim de 15 de ore pe saptamana Cursul este format din unități individuale, inclusiv: - Abilitati de negociere si persuasiune la locul de muncă - da și a primi feedback - Pregătirea pentru un interviu - Eficienta la locul de muncă - Abilități personale de conducere - de învățare la locul de muncă plasare - limba engleză și abilități de pregătire examen Dacă doriți să stea cu o putere de rezistentă în timpul perioadei de studiu, vom fi bucuroși să aranjeze acest lucru pentru tine.

2. Work Plasament Perioada

  • Puteți pune în practică abilitățile dezvoltate în clasă.
  • Timpul de plasare de lucru, va fi monitorizat și a oferit orientări.
  • Alocarea dat în timpul dvs. de plasare vă va oferi o oportunitate de a reflecta asupra experienței dumneavoastră și de a re-evalua abilitățile dumneavoastră proprii de lucru.

Sarcini pot include prezentări, rapoarte, jocuri de rol, de cercetare, etc în timpul studiilor, precum și o misiune practic în timpul dvs. de plasare de lucru. Toate sarcinile sunt evaluate pe plan intern și o dată ce au obținut numărul necesar de credite, va fi acordat un BTEC în WorkSkills Plus de nivel 3 de calificare (de atribuire sau certificat).

Ce tipuri de experiență de lucru pot sa iau?

Hospitality & Healthcare: studenți cu experiență relevantă în sectorul de ospitalitate sau de asistenta medicala va avea un stagiu plătit (salariul minim din Marea Britanie), ca parte a cursului lor.

Profesional: Studenții care aleg experiență în de exemplu marketing, moda, finanțe, drept, de afaceri, etc va avea un loc de muncă neplătită.

Pe scurt

  • Varsta minima: 18 - scolarizare: - 15, 18, 21, 24, 27 sau 30 de ore pe săptămână Data începerii: orice luni (înscriere în curs de desfășurare) - Nivel: intermediar de competență (B1 la C2) - Ideal pentru: studenții care doresc experiență practică într-o companie din Marea Britanie și un nivel BTEC 3 de calificare

Vezi 8 mai multe cursuri de la Crest Schools of English »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date